Un sfat va rog! mi se „zbate” mușchiul de deasupra urechii stângi

12-02-2022
Bobo23
Nu este medic/terapeut
Bobo23
Buna ziua, am și eu o problema legată de Mușchii de deasupra urechii stânge.. mi se zbate câteodată destul mult și de des câteodată din cauza asta simt și in ureche ca și cum s-ar “zbate” și e destul se deranjat..

In general mi se “zbate” mușchiul de deasupra urechii stângi exact lângă ureche.. nu este la tâmpla.. este exact deasupra urechii.. ce ar putea fii ? Care ar putea fii cauza ?
Tensiunea mi-am luat-o zilnic timp de 2 săptămâna și e destul de Ok 10/6 sau 11/7…am devenit obsedat de tensiometru ca, cred ca am probleme cu tensiunea.. care ar putea fii cauza ? Anul trecut prin Septembrie mi-am făcut un CT și nu sa văzut nimic atunci.. credeți ca e ceva grav ?

Va mulțumesc!
4 comentarii
0
12-02-2022, ora 23:25
Bobo23
Nu este medic/terapeut
Bobo23
Anul trecut prin Septembrie am făcut un CT cap gât torace cu substanța de contrast și nu mi-a găsit nimic neregula.. de ce mi se zbate mușchiul de deasupra urechii de câteva orii pe zi ? Și ma tine destul de mult…
0
13-02-2022, ora 02:16
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Salut!Sunt mici spasme musculare.Am avut și eu și au trecut ori de la sine ori cu magneziu.
Încearcă să faci o cura cu magneziu de calitate de la farmacie că în general lipsa de magneziu este o cauza când ți se zbat anumiți mușchi din corp.Mie îmi mai făcea la pleoapa ochiului și chiar și mușchii de la mâna pe lângă la ureche.Nu cred că e nimic de speriat daca zici că ai făcut un CT și a ieșit bun, poți întreba medicul de familie și face un set de analize ca sa vezi ce vitamine și minerale îți lipsesc din corp ca sa la echilibrezi apoi.
Sănătate!
0
13-02-2022, ora 09:06
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Cum spune și Stavrio ai lipsa de minerale și în special magneziu. Atunci cind transpiri excesiv consumi multe lichide și mineralele se elimina prin transpirație și mai ales prin urina. Poți sa cumperi și pastile anticircel, conțin magneziu și.ti va trece. Stai liniștit ca nu ai nici o problema de sănătate mai ales ca ai făcut investigații.
0
22-02-2022, ora 21:22
Bobo23
Nu este medic/terapeut
Bobo23
Chestia ca nu știu ce aa mai fac ca, câteodată e foarte nașpa.. cineva mi-a spus ca m-ar fii prins curentul.. dar ce treaba are ? Ca câteodată mi se “zbate” minute in șir… tensiunea nu e mare… 12/6 11/17 nu am văzut-o mai mare.. am 31 de ani și 68 de kg 1.64 cm… nu știu ce sa mai zic pe internet scrie tot felul de lucruri gen ateroscleroza/tumori/infarct și așa mai departe… este adevărat ca in ultima perioada m-am stresat cu copilul.. dar nici chiar așa.. ca nu îmi mai trece.. ce ma sfătuiți sa fac ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.