un sfat va rog!!!

21-05-2010
andreea200
Nu este medic/terapeut
andreea200
buna ziua! as vrea sa stiu ce sa fac sa pot avea ciclu menstrual din nou, exista vreun ceai pt asa ceva? am oprit administrarea anticonceptionalelor logest acum 5 luni si de atunci nu am mai avut ciclu menstrual deloc.am luat logest 2 ani fara intrerupere.nu am avut probleme in acestia 2 ani. m-am saturat sa astept sa vina cm.5 luni nu e mult? ce sa fac?mentionez ce nu sunt in romania.am 23 de ani.multumesc
2 comentarii
0
21-05-2010, ora 15:53
andreea200
Nu este medic/terapeut
andreea200
si insarcinata nu sunt pt ca am facut cateva teste de sarcina
0
23-05-2010, ora 19:13
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Stimată d-ră/d-nă Andreea, simptomatologia dvs. ar trebui să vă ghideze către o examinare naturopată foarte complexă (de preferat la un medic homeopat sau fitoterapeut).
Amenoreea dvs. este, cel mai probabil, produsă de un dezechilibru hormonal (un dezechilibru produs la nivelul raportului dintre estrogen şi progesteron).

.
Un medic fitoterapeut, de pildă, vă poate prescrie un preparat cu brânca ursului - o plantă extraordinar de eficace în tratarea unor patologii din sfera endocrinologică. Dacă amenoreea este produsă de o cauză hormonală, să fiţi sigură că planta menţionată va neutraliza cauza, va suprima efectul negativ şi, în final, va echilibra în totalitate sistemul hormonal (cunosc câteva persoane care şi-au tratat amenoreea cu un astfel de preparat). Măcar documentaţi-vă cu privire la proprietăţile curative deţinute de această plantă.
.
Un medic homeopat, pe de altă parte, în urma anamnezei atent elaborate, vă va putea prescrie un remediu constituţional; un remediu în diluţie specifică, frecvenţă şi mod de administrare personalizate, numai cu scopul de a atinge pragul armonizării holistice (echilibrarea la nivel global - fizico-mentalo-psiho-energosubtilizat).
.

În concluzie, dvs., ca şi fiinţă care beneficiază de libertate, veţi alege varianta considerată adecvată.
Consultaţi medicul dorit şi aveţi încredere în Dumnezeu. Credinţa este un parametru esenţial în procesul complex de vindecare, pentru că medicul tratează dar numai şi numai Dumnezeu vindecă :-)
Toate cele bune, însănătoşire grabnică şi deosebit de multe binecuvântări.

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)

P.S. - Mesajul postat în cadrul topicului deschis de dvs., l-am postat şi în cadrul altui topic deschis de o persoană cu simptomatologie asemănătoare. L-am modificat foarte puţin. Îl puteţi accesa prin intermediul următorului link - http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=158id_cat=46id_prod=43489anc=161990
Puteţi discuta cu persoana respectivă, poate vă va ajuta cu ceva :-)
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul