unflatura deasupra genunchiului drept spre interiorul piciorului

28-02-2012
maryvas
Nu este medic/terapeut
maryvas
buna ziua domnule doctor, as dori daca ma puteti ajuta cu problema care ma nelinisteste de ceva timp. Am la piciorul drept mai exact deasupra genunchiului drept spre interior acolo unde se termina rotula cam in golul acela de deasupra rotulei, nu stiu cum sa va explic exact pt. ca nu cunosc nici termenii medicali bine, locul acela unde atunci cind stam pe scaun spre interiorul piciorului desupra rotulei spre interior picioarele se unesc in aceazona, in aceasta zona de deasupra genunchiului spre interior mi-a aparut o unflatura cam de vreo 3 ani la care nu am dat importanta pentru ca nu ma durut si nici in momentul de fata nu simt dureri de nici un fel, ceea ce ma deranjaza si ingrijoreaza este faptul ca sa facut mai mare cam cit o nuca unflatura nu este nici tare nici moale si nu ma doare ma repet. mentionez ca am 44 ani sunt feneie, nu am facut sport , nu am avut nici un fel de probleme cu picioarele sau oasele., am facut multa miscare in acest timp. Ceea ce pot spune este ca am avut o singura lovitura acum vreo 5 ani la picior pe partea exterioara a femurului care m-a durut cam o saptamina si nu puteam calca bine pe picior ci am mers pe virful piciorului dar nu m-a mai durut fapt pentru care nu am mai dat importanta, v-am spus aceasta pt. ca poate fi cauza. Va rog sa imi explicati si mie ce poate fii sunt foarte ingrijorata si incerc sa ajung pa medic la un consult dar mi-ar fii de mare ajutor explicatiile dvstra. va multumesc , sper ca v-am explicat ca sa ma intelegeti, si scuzatima caci nu cunosc termenii medicali.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns