Ureaplasma de un an si 2 luni si nu a disparut
Buna ziua, am primit acest diagnostic (Ureaplasma sau infectie in/cu microplasma) de la o clinica privata dupa ce cativa doctori m-au plimbat cam doua luni prin spitale fara sa imi spuna ceva concret. Am urmat un tratament de 3 luni cu un antibiotic 'Unidox solutab' si o crema 'Nidoflor'. Dupa trei luni in care am luat tratamentul 10 zile si 20 pauza, am fost la control si din nou testul a iesit pozitiv. Doctorul mi-a prescris din nou acelasi tratament timp de 3 luni si inca nu mi-a trecut. Acum, dupa 1 an, s-a extins iar jumatatea de jos a capului penisului este mai rosiatica decat culoarea normala, insa nu intotdeauna, imediat sub capul penisului este o culoare foarte deschisa care aduce spre alb iar preputul este rosu ca si cand ar fi iritat. Nu pot oferi mai multe amanunte deoarece sunt plecat din tara si nu am nici prescriptia nici reteta, de asta cer ajutorul sau macar un sfat. Tin sa precizez ca de ceva timp am inceput sa urinez mai des decat de obicei si nu am nici o scurgere sau mancarime sau usturime cand urinez, uneori mai simt cate o senzatie ciudata in zona afectata, si mai tot timpul aspectul acelei zone se schimba (uneori revine aproape de normal, alte ori se inrautateste, variaza de la zi la zi) Va multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Testare BTS
- 4Medic ginecolog, infectionist pt tratarea gonoreei rezistenta la ceftriaxona
- 2Sifilis nou diagnosticat
- 8As putea avea HIV?
- 4Posibil HIV?
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
- 1Hpv provoaca crampe abdominale?
- 1Risc HIV masaj erotic
- 2Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv