Ureche infundata

08-07-2011
mariana62
Nu este medic/terapeut
mariana62
Buna ziua,

Am nevoie de o lamurire, acum 2 zile m-am trezit cu gatul unflat, doctorul mi-a zis ca am infectie la laringe, mi-a dat antibiotic Eficef si Panadol extra, dupa 2 zile m-am trezit cu urechea infundata cea stanga unde eram cel mai umflata in gat, mi-am pus ceai cald de musetel in ureche apoi am fost la farmacie si mi-am luat niste picaturi cu cloramfenicol si fluocinolon unde mi-a zis ca probabil este o otita usoara din cauza infectiei din gat, vreau sa stiu daca am procedat bine, mi-am pus picaturi de 2 ori insa nici un rezultat, oare sa se fi format un dop de ceara? sau care sa fie cauza, pana luni nu pot ajunge la un doctor ORL si culmea sambata trebuie sa ma duc si la o nunta, oare se poate agrava? cum pot afla daca e dop de ceara sau ce problema este? In cat timp se desfunda urechea daca pun picaturile in continuare? Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
08-07-2011, ora 13:31
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
nu ai procedat corect din start.
toate problemele de gat se trateaza la ORL.. nu la medicul de familie !
cu siguranta ai o infectie in zona faringe..rinofaringe.. care a afectat trompa lui Eustache si implicit urechea medie
1. antibiotic
2 antiinflamator
3 picaturi in nas
4 tab de supt pentru gat
5 urechea incalzita cu saculet cu sare sau uscatorul de par
0
08-07-2011, ora 13:34
mariana62
Nu este medic/terapeut
mariana62
Multumesc din suflet pentru raspunsul rapid
Iau antibiotic la 12h, antiinflamator si tablete de supt, picaturi de nas nu am luat pentru ca nu-mi curge nasul, nu-l am infundat
Pot pune in continuare picaturile in ureche? si daca da in cat timp mi se poate desfunda?
Adaugă un comentariu / răspuns