Ureche infundata, durere si sangerari
Buna ziua! De o saptama am inceput sa am o senzatie de ureche infundata, aceasta senzatie a persistat timp de o saptamana si pe langa senzatia de infundat a aparut si durere, atat la nivelul urechei cat si la nivelul maselei de pe partea cu urechea. Dupa o zi, doua a inceput si o mica sangerare. Am luat 6 ziele antibiotice ( mai precis amoxil), am avut 3-4 zile in care nu m-a deranjat deloc si dupa terminarea tratamentului cu antibiotice a reaparut durerea si sangerarea.Oare ce problema poate fi? As dorim sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc anticipat! Alex
4 comentarii
se impune un consult ORL.. obligatoriu !!!
Acum sunt plecat in vacanta, in Crecia, de asta am apelat la dvs. Ma intorc in cca o saptamana acasa si de asta as vrea sa aflu cam ce ar putea fi, si ce as putea face ca sa ameliorez situatia. Ar pute fi si o problema de la apa de mare, deoarece in ultimul timp am fost foarte des la mare. Va multumesc!
si eu sunt in barselona..
daca ai Uscator de par.. sufla aer cald in ureche.. mult ( sa se evapore apa de acolo)
dupa care pui in ureche ceva alcool. ( vodca, wiski).. stai 5 minute.. si iarasi usuci ureche bine cu uscatorul de par.
daca ai Uscator de par.. sufla aer cald in ureche.. mult ( sa se evapore apa de acolo)
dupa care pui in ureche ceva alcool. ( vodca, wiski).. stai 5 minute.. si iarasi usuci ureche bine cu uscatorul de par.
Metoda uscatorului am incercat-o :), imi mai ramane alcoolul. Daca nici asta nu da rezultatea cred ca ma apuc sa il beau poate asa reusesc sa ameliorez ceva ( si asa ca am terminat cu antibioticile)... glumesc. Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8ureche infundata
- 5dupa ce am lesinat pe strada si am ramas mult timp cu o senzatie de presiune la nivelul craniului
- 9urechi infundate
- 3ureche infundata
- 2ureche infundata si durere de gat
- 9Urechi infundate
- 12Ureche infundata
- 1urechi si nas infundate
- 4urechi infundate in urma unei raceli
- 3m-am trezit cu o ureche infundata...
- 6Urechi infundate si tiuit.
- 1ureche infundata 2 sapt.
- 0Ureche infundata
- 13Ureche infundata si vajait in ureche
- 17Otita- ameteala- fata si cap amortite!!!
- 1Catar tubotimpanic si vertij
- 3Ureche Infundata si tiuit
- 1Otita (nu s-a vindecat total dupa medicamentele prescrise)
- 4Ajutati-mă! Catar tubar de 3 luni
- 1Urechi înfundate, presiune in zona nasului(între ochi), discomfort sub limba
Mai multe informații despre: urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: