Urechea stanga
Buna seara!
De aproximativ o 2-3 saptamani imi simt urechea stanga infundata. Cand fac baie, de fiecare data trebuie sa sar intr-un picior sau sa folosesc betigase ( nu le bag foarte adanc pentru ca din cate am inteles nu este recomandat ) ca sa iasa apa din ureche! Pana acum 3 zile, simteam o infundare superficiala dar de 2 zile am senzatia ca e infundata permanent.
De asemenea, am avut aseara o durere de cap crunta in zona unde se intalneste cefa cu gatul tot pe partea stanga si ma gandesc sa nu fie tot de la asta.
Mentionez ca am fost diagnosticat cu sinuzita ( usoara nu grava )! De asemenea nara stanga este foarte des infundata! Are legatura?
Doresc sa fac un consult ORL dar este mai bine inainte sa fac o audiograma si timpanograma?
Multumesc si astept raspunsul dvs.!
De aproximativ o 2-3 saptamani imi simt urechea stanga infundata. Cand fac baie, de fiecare data trebuie sa sar intr-un picior sau sa folosesc betigase ( nu le bag foarte adanc pentru ca din cate am inteles nu este recomandat ) ca sa iasa apa din ureche! Pana acum 3 zile, simteam o infundare superficiala dar de 2 zile am senzatia ca e infundata permanent.
De asemenea, am avut aseara o durere de cap crunta in zona unde se intalneste cefa cu gatul tot pe partea stanga si ma gandesc sa nu fie tot de la asta.
Mentionez ca am fost diagnosticat cu sinuzita ( usoara nu grava )! De asemenea nara stanga este foarte des infundata! Are legatura?
Doresc sa fac un consult ORL dar este mai bine inainte sa fac o audiograma si timpanograma?
Multumesc si astept raspunsul dvs.!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Imi puteti da un sfat cum sa-mi vindec urechea prin tratament suportat de casa de asigurari?
- 3Dureri de cap, urechi infundate
- 0Durere in gat + ureche infundata + ochi drept care curge
- 17ureche infundata chiar si dupa tratament
- 0Ureche infundata, dureri in gat si nas infundat
- 1Ureche infundata cu ameteala
- 5Otita externa ureche dreapta - inflamata
- 17Urechi infundate, presiune in urechi
- 0Durere gat severa brusca+flegm uscat urmat tuse si urechi infundate durere la nivel gingie
- 5urechie infundata!
- 1Urechi infundate
- 6Urechi infundate
- 3Afta cu durere ureche
- 1De cand am venit de la bazin am urechile infundate.
- 7Orl - De o saptamana am urechea infundata, a inceput sa ma doara
- 7Durere ureche.
- 6Urechi infundate-timpan inflamat
- 1Tinnitus si senzatie de urechi infundate
- 1Ureche si sinus drept cu probleme, plus tic ochi pe partea dreapta
- 1Probleme urechi petarda
Mai multe informații despre: urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: