Urechea stanga
Buna seara!
De aproximativ o 2-3 saptamani imi simt urechea stanga infundata. Cand fac baie, de fiecare data trebuie sa sar intr-un picior sau sa folosesc betigase ( nu le bag foarte adanc pentru ca din cate am inteles nu este recomandat ) ca sa iasa apa din ureche! Pana acum 3 zile, simteam o infundare superficiala dar de 2 zile am senzatia ca e infundata permanent.
De asemenea, am avut aseara o durere de cap crunta in zona unde se intalneste cefa cu gatul tot pe partea stanga si ma gandesc sa nu fie tot de la asta.
Mentionez ca am fost diagnosticat cu sinuzita ( usoara nu grava )! De asemenea nara stanga este foarte des infundata! Are legatura?
Doresc sa fac un consult ORL dar este mai bine inainte sa fac o audiograma si timpanograma?
Multumesc si astept raspunsul dvs.!
De aproximativ o 2-3 saptamani imi simt urechea stanga infundata. Cand fac baie, de fiecare data trebuie sa sar intr-un picior sau sa folosesc betigase ( nu le bag foarte adanc pentru ca din cate am inteles nu este recomandat ) ca sa iasa apa din ureche! Pana acum 3 zile, simteam o infundare superficiala dar de 2 zile am senzatia ca e infundata permanent.
De asemenea, am avut aseara o durere de cap crunta in zona unde se intalneste cefa cu gatul tot pe partea stanga si ma gandesc sa nu fie tot de la asta.
Mentionez ca am fost diagnosticat cu sinuzita ( usoara nu grava )! De asemenea nara stanga este foarte des infundata! Are legatura?
Doresc sa fac un consult ORL dar este mai bine inainte sa fac o audiograma si timpanograma?
Multumesc si astept raspunsul dvs.!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ureche infundata de aproape 2 saptamani
- 258ameteala, nas si urechi infundate
- 5Ceva alb in ureche.. o fi otita?
- 3Mi se infunda o ureche si dupa tratament si cauterizare.
- 10ureche infundata
- 1Urechi inrosite si senzatie de infundare
- 3Urechea dreapta infundata si simt un fel de presiune
- 3ureche infundata
- 3Tiuit in ureche si ureche infundata dupa club
- 1Ureche infundata / tiuit
- 1Senzatie ureche infundata
- 7Ureche infundata
- 6Nas înfundat, ureche înfundata cu pulsatie, durere de cap frunte cu pulsatie.
- 2Ureche infundata dupa aspiratie in cabinet
- 2Raceala otita
- 2Ureche infundata
- 3Otita sau alta problema?
- 1Ureche înfundată Covid
- 6Ureche infundata senzatie de presiune
Mai multe informații despre: urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: