urgent -tratament postoperator cu clexane ( va rog sa-mi raspundeti)
Medicul a recomandat tratament injectabil timp de 30 zile cu clexane 4000ui anti-Xa/0.4ml in urma unei operatii de protezare sold. Nu gasesc clexane 4000ui anti-Xa/0.4ml. Am achizitionat de clexane 8000ui anti-Xa/0.8ml, se poate fi folosi in doau transe, adica jumatate intr-o zi si calalta jumatate in ziua urmatoare. Este destul de scumpa o fiola de 0, 8 ca jumatate sa fie aruncata.
Astept un raspuns in timp util sa stiu cum trebuie procedat.
Va multumesc!
Astept un raspuns in timp util sa stiu cum trebuie procedat.
Va multumesc!
2 comentarii
Buna seara!
Exista molecule heparinice echivalente: Fraxiparine, Fragmin, Innohep etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Exista molecule heparinice echivalente: Fraxiparine, Fragmin, Innohep etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
buna,
am avut aceiasi problema. medicul mi a recomandat clexane 0, 4 ml dar am gasit de 0, 6 ml.
In acest caz, dr mi-a spus sa fac impart in doua cantitatea. deci da, poti face doza de care ai nevoie intr-o zi si a doua zi sa faci ce a mai ramas.eu asa fac.
sanatate!
am avut aceiasi problema. medicul mi a recomandat clexane 0, 4 ml dar am gasit de 0, 6 ml.
In acest caz, dr mi-a spus sa fac impart in doua cantitatea. deci da, poti face doza de care ai nevoie intr-o zi si a doua zi sa faci ce a mai ramas.eu asa fac.
sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Interpretare RMN
- 1Durere in calcaie, la baza degetelor si arsuri in talpi etc.
- 3Interpretare Radiografie si CT Glezna Stanga cu concluzie Fractura Trimaleolara
- 0Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
- 3Chist sinovial in talpa
- 0Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare