usturime a pielii

uneori ma ustura pielea destul de tare, e sensibila la atingere. nu prezinta nici un semn vizibil.
de exemplu azi a inceput sa ma doara capul dimineata.. nu foarte tare, doar asa, in surdina. si dupa un timp, durerea de cap nu a cedat, si ma ustura pielea d p tot corpul, brate, picioare, piept, spate, fata. nu prezint nici o alta durere, nu m-am imbolnavit de curand, nu sunt alergica la nimic, nu am vreun semn p piele (gen, are aceeasi culoare, nu mi-au aparut bubite, sau pete). nu inteleg de la c poate fi.. nu e o problema foarte dureroasa, dar e deranjanta.. si totusi doare
a mai patit cineva asa?:(
multumesc anticipat
de exemplu azi a inceput sa ma doara capul dimineata.. nu foarte tare, doar asa, in surdina. si dupa un timp, durerea de cap nu a cedat, si ma ustura pielea d p tot corpul, brate, picioare, piept, spate, fata. nu prezint nici o alta durere, nu m-am imbolnavit de curand, nu sunt alergica la nimic, nu am vreun semn p piele (gen, are aceeasi culoare, nu mi-au aparut bubite, sau pete). nu inteleg de la c poate fi.. nu e o problema foarte dureroasa, dar e deranjanta.. si totusi doare
a mai patit cineva asa?:(
multumesc anticipat
4 comentarii

si eu patesc la fel... vitamina a si s-a rezolvat...

aceeasi problema o am si eu.de azi dimineata a inceput sa ma usture piciorul.nu m-am lovit, nu mi-a aparut nimic vizibil, nu stiu cauza, e prima oara cand mi se intampla, ce fac? cum tratez?

pai, eu nu fac nimic :-? imi trece, poti sa dai cu o crema hidratanta, dar iti spun ca pentru mine nu functioneaza neaparat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12iritatie la degetelor de la maini
- 3iritatie pe brat
- 4m-am trezit cu un fel de iritatie a pielii in zona superioara a sanului drept
- 2bube de la epilat, iar acum furunculi, infectii
- 3iritatia si exfolierea tenului
- 3iritatie axila... cum se trateaza?
- 7Firele de par crescute sub piele
- 3candida de la scutec
- 19bebe iritat pe obrajori
- 32Iritatie pe capul penisului si sub capul penisului
- 1iritatie zona fesiera
- 2iritatie
- 6Iritatia de pampers
- 5piciorului o iritatie ca un fel de arsura, in spatele piciorului
- 7git rosu