Usturime in zona intima
Buna.
Am o problema in timpul actului sexual. Dupa ce am orgasm cu squirt ma ustura foarte tare, ma refer, daca vrem sa mai continuam atunci cand ma penetreaza ma ustura ingrozitor si interior, dar si la intrarea in vagin. Si apoi ma irit acolo jos.
I s-a mai intamplat cuiva? E normal sa ma usture asa?
Am o problema in timpul actului sexual. Dupa ce am orgasm cu squirt ma ustura foarte tare, ma refer, daca vrem sa mai continuam atunci cand ma penetreaza ma ustura ingrozitor si interior, dar si la intrarea in vagin. Si apoi ma irit acolo jos.
I s-a mai intamplat cuiva? E normal sa ma usture asa?
2 comentarii
Buna seara, nu, nu este normal sa usture asa. Exista in farmacii un test (ieftin) care indica daca este vorba despre o infectie, si de care tip este. Sau analize specifice (urocultura). Daca se dovedeste existenta unei infectii trebuie sa se testeze si partenerul si daca este cazul sa urmeze tratamentul potrivit. Pana la vindecarea completa, sexul trebuie evitat cateva zile iar apoi alte cateva zile doar protejat.
Bună seara!
Mergeți la un ginecolog și în urma controlului vă recomandă tratamentul corespunzător. Dacă este nevoie vă poate recomanda și anumite investigații.
Mergeți la un ginecolog și în urma controlului vă recomandă tratamentul corespunzător. Dacă este nevoie vă poate recomanda și anumite investigații.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2arsuri genitale
- 3mancarimi, usturimi si putina secretie albiceosa in zona genitala
- 3crema vaginala
- 8Dupa „joaca” am inceput sa ma simt rau, imi era greata
- 1usturimi vaginale
- 6Am avut o scurgere maro 2-3 zile, dupa aceea m-a usuturat putin = infectie?
- 7Mancarime in vagin
- 3am scurgeri albicioase, urat mirositoare si usturimi
- 11usturimi si mancarimi chiar in capul penisului + o secretie alba din penis
- 1arsuri la ovare si usturimi
- 26Usturimi zona genitala
- 10Mancarimi si usturimi genitale
- 1usturime genitala
- 1Usturime in zona intima
- 0Mâncărime, usturime, secreției branzoasa Dup contact sexual
- 0Usturime in zona intima
- 8Menstruație normala sau sarcina?
- 1Problemă intimă