Usturime in zona intima
Buna.
Am o problema in timpul actului sexual. Dupa ce am orgasm cu squirt ma ustura foarte tare, ma refer, daca vrem sa mai continuam atunci cand ma penetreaza ma ustura ingrozitor si interior, dar si la intrarea in vagin. Si apoi ma irit acolo jos.
I s-a mai intamplat cuiva? E normal sa ma usture asa?
Am o problema in timpul actului sexual. Dupa ce am orgasm cu squirt ma ustura foarte tare, ma refer, daca vrem sa mai continuam atunci cand ma penetreaza ma ustura ingrozitor si interior, dar si la intrarea in vagin. Si apoi ma irit acolo jos.
I s-a mai intamplat cuiva? E normal sa ma usture asa?
2 comentarii
Buna seara, nu, nu este normal sa usture asa. Exista in farmacii un test (ieftin) care indica daca este vorba despre o infectie, si de care tip este. Sau analize specifice (urocultura). Daca se dovedeste existenta unei infectii trebuie sa se testeze si partenerul si daca este cazul sa urmeze tratamentul potrivit. Pana la vindecarea completa, sexul trebuie evitat cateva zile iar apoi alte cateva zile doar protejat.
Bună seara!
Mergeți la un ginecolog și în urma controlului vă recomandă tratamentul corespunzător. Dacă este nevoie vă poate recomanda și anumite investigații.
Mergeți la un ginecolog și în urma controlului vă recomandă tratamentul corespunzător. Dacă este nevoie vă poate recomanda și anumite investigații.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am niste mancarimi in zona genitala, iar daca ma scarpin ma ustura si cand urinez parca ma arde
- 3mari mancarimi urmate apoi de usturimi in zona genitala
- 5usturimi la nivelul zonei genitale.. Urgent!
- 5usturime dupa contact sexual
- 0Usturimi vaginale dupa ce am urinat
- 10candidoza genitala
- 2Usturimi ale uretrei
- 7Fisurarea preputului
- 2usturimi in zona genitala
- 9Bube zona genitala
- 3ZGARIETURI la intrare in VAGIN
- 1Inelul contraceptiv - usturimi si mâncarimi
- 2Usturime contact sexual! Helpp
- 0Interpretare analize secretii vaginale
- 2Infecție în timpul sarcinii