Usturime in zona intima
Buna.
Am o problema in timpul actului sexual. Dupa ce am orgasm cu squirt ma ustura foarte tare, ma refer, daca vrem sa mai continuam atunci cand ma penetreaza ma ustura ingrozitor si interior, dar si la intrarea in vagin. Si apoi ma irit acolo jos.
I s-a mai intamplat cuiva? E normal sa ma usture asa?
Am o problema in timpul actului sexual. Dupa ce am orgasm cu squirt ma ustura foarte tare, ma refer, daca vrem sa mai continuam atunci cand ma penetreaza ma ustura ingrozitor si interior, dar si la intrarea in vagin. Si apoi ma irit acolo jos.
I s-a mai intamplat cuiva? E normal sa ma usture asa?
2 comentarii
Buna seara, nu, nu este normal sa usture asa. Exista in farmacii un test (ieftin) care indica daca este vorba despre o infectie, si de care tip este. Sau analize specifice (urocultura). Daca se dovedeste existenta unei infectii trebuie sa se testeze si partenerul si daca este cazul sa urmeze tratamentul potrivit. Pana la vindecarea completa, sexul trebuie evitat cateva zile iar apoi alte cateva zile doar protejat.
Bună seara!
Mergeți la un ginecolog și în urma controlului vă recomandă tratamentul corespunzător. Dacă este nevoie vă poate recomanda și anumite investigații.
Mergeți la un ginecolog și în urma controlului vă recomandă tratamentul corespunzător. Dacă este nevoie vă poate recomanda și anumite investigații.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Usturimi jos care apar asa din senin
- 2mancarimi, usturimi in zona genitala
- 3durere genitala care nu trece
- 11scurgeri :D
- 1usturimi vaginale
- 4scurgere vaginala galbena
- 6Inceputul vietii sexuale: dureros si urat
- 4usturimi vaginale
- 9Bube zona genitala
- 0usturimi vaginale
- 2infectie vaginala?