Uzinez cu sange! Ajutati-ma va rog! | Forumul Medical ROmedic

Uzinez cu sange! Ajutati-ma va rog!

31-01-2009
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
Buna seara! E prima oara cand patesc asa ceva. De ieri am inceput sa ma duc mai des la toaleta..imi venea sa fac foarte des, desi cand ma duceam la baie nu faceam prea mult... In seara asta am observat ca am inceput sa urinez cu sange si ma ustura foarte tare...si e ca un fel de arsura...asa simt. Am fost la o farmacie si am spus ce am si mi-a dat Urinal sa iau 2 pastile de 3 ori pe zi. Eu am mai luat si amoxicilina ca am citit in prospect ca e buna si pt asa ceva. Spuneti-mi va rog din ce cauza urinez cu sange? E o simpla raceala sau poate fi ceva mai grav? Deci e prima data cand mi se intampla asta. Ce medicamente as putea lua sa imi treaca mai repede daca e posibil? Multumesc!
7 comentarii
0
31-01-2009, ora 21:08
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
Scuze pt gresala din titlu...
0
31-01-2009, ora 21:19
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Eu va recomand URICOL. 2 pliculete de 3 ori pe zi. Pliculetele le dizolvati intr-o jumatate de pahar mare si beti lichidul inainte de mesele principale. Cred ca suferiti de uretrocistita.

Proprietati: Uricol este o formula multifunctionala ce combina 3 ingrediente active cu activitati multiple pe tractul urinar. Hexamina si citratul de piperazina sunt rapid absorbite din tractul gastrointestinal si o mare parte din ele ajung in urina nemodificate. In urina acida, hexamina este incet hidrolizata in formaldehida, la care uropatogenii sunt susceptibili si nu dezvolta rezistenta in tratamentul de lunga durata. Citratul de piperazina actioneaza dizolvand acidul uric si astfel previne depozitarea lui in tractul urinar, iar prin natura sa acida potenteaza efectul antibacterian al hexaminei. Khelin, al treilea ingredient de origine vegetala, exercita o actiune antispastica directa, prelungita si puternica pe muschii netezi ai tractului urinar. Cantitatea mica de carbonat de sodiu, obtinuta prin dizolvarea bazei efervescente, contracareaza orice iritatie care poate aparea la nivelul stomacului datorita interactiunii hexaminei cu sucul gastric acid si producerii in situ de formaldehida. Aceste proprietati fac ca granulele efervescente de Uricol sa constituie un medicament preparat cu multipe actiuni.

Numai Bine!
0
31-01-2009, ora 21:30
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
Multumesc frumos!
0
08-02-2009, ora 18:13
rezemica
Nu este medic/terapeut
rezemica
Urinal... nu este rau sa luati, dar trebuie sa ajungeti la un specialist urolog sa vedeti cauza. este foarte posibil sa aveti un calcul renal care sa fi patruns in ureter s-al fi lezat si de aceea sa urinati cu sange. aveti grija cu antibioticele pentru ca nu toate se potrivesc tractului urinar.
0
10-02-2009, ora 22:53
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
multumesc pt rasp. s-a rezolvat problema de a doua zi de cand am luat urinal si amoxicilina. dar o sa fac tot posibilul sa ajung si la un medic.
0
05-09-2009, ora 21:58
abaz
Nu este medic/terapeut
abaz
de o zi urinez la 3 ore chiar daca in timpul asta nu ma duc am acea senzatie si ma ustura am 11 ani si sunt ingrijorata rau chiar am plans ajutatima
0
07-09-2009, ora 01:32
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Consult de urgenta la urologie sau medicul de familie! Poliuria poate fi determinata si de o infectie renala...
Pana atunci, ia 3 pliculete de uricol pt ameliorarea simptomelor!


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hematii în urină - explicaÈ›ii
  •