Va jur ca nu exista BOALA mai grea...

11-03-2013
andrei2012
Nu este medic/terapeut
andrei2012
sunt impreuna cu o fata de 3 ani... la inceput nu eram gelos.. si am avut multe fete si nu am fost gelos dar cu ea sunt exagerat.. este foarte frumoasa, arata bine.. o sa radeti cum gandesc eu cu toate ca nu e bine..
va spun asa in mare ca daca as scrie mult.. v-ati plictisi..
cand sunt cu ea pe strada baietii intorc capul dupa ea si isi rup gaturile din masina.. dar cand ee singura? :( sunt la facultate in alt oras, ea e in orasul natal,. cand pleaca de la liceu trebuie sa ma sune sa aud daca se baga cineva in seama cu ea, evident ZILNIC claxoane !!!, , , avea ghiozdan sa ii mascheze 'fundul' acum.. are geanta pe mana, are tot fundul la vedere.. mai face si naveta, mai e aglomerat, sigur se ating taranii prosti de ea pe acolo pt ca arata f bine. este frumoasa.. daca vrea sa plece undeva cu cineva, incep sa tremur, ma gandesc ca daca cu mine se uita la ea, dar cand e singura??? va jur ca zilnic cand ma suna cand nu sunt cu ea, zilnic o claxoneaza lumea.. jur. era o dimineata rece, in iarna care a fost, la 7 DIMINEATA va dati seama ? viscolea.. si totusi a primit 2 claxoane in timp ce astepta sa urce in maxi taxi.. cum e posibil asa ceva? nu pot sa cred.. iar cand nu vorbeste cu mine la tel, imi spune ca nu s0a intamplat nimic... nu o cred. nu are cum, se intampla numai cand o tin eu la tel? n cred.. si la scoala imi spune ca nu vorbeste cu niciun coleg.. eu nu i-am interzis..i-am spus.. spune'mi atat. povesteste-mi ce faci. ca nu ma supar, daca iti spune unu ceva spune'mi ca nu iti ia nimeni capul.. in fine. Cand e cu mine poarta blugi, sacou scoala. etc.. acum am plecat la facultate, s-a imbracat cu pantaloni mulati.. cu palton colorat sa iasa in evidenta.. nu stiu de ce face toate astea..
nu va pot explica cand sunt la tel si o claxoneaza unu sau ii spune ceva ma ia asa tot stomacul, incep sa tremur, imi vine sa arunc tot in camera. nu ma poate vindeca nimeni, eu stiu ca nu e bine ce fac, stiu.. nu-s nebun sa zic ca nu stiu dar nu ma pot controla..
odata mergea pe strada si i-au spus doi.. buna iubita, ce bine ti-ar sta cu mine nu stiu ce.. am vrut sa ma arunc din balcon ca acolo vorbeam deci numai puteam:( e greu sa ti o fata frumoasa langa tine..
nu stiu cum sa va spun.. sincer m-am saturat EU de mine, dar ea... nu pot sa fac nimic in privinta asta, am un prieten foarte bun care marturisesc totul si imi explica cum stau lucrurile.. el are o relatie de 6 ani.. si pe moment imi spun gata frate, de ce o chiui nu stiu ce.. dupa care iar claxone, iar cereri pe fb.. ciupituri... etc etc..
nu stiu dc nu ma pot controla. e singura data in viata mea cand sunt asa cu o fata... si suntem de 3 ani.. sunt primul ei baiat. din viata ei in absolut orice... m-am gandit ca dupa ce vom face dragoste va disparea aceasta gelozie.. dar de unde.. m-am inselat. sincer va spun.. puteti rade.. sau ma rog.. dar daca as auzi si eu din alta parte asa ceva probabil as rade, dar eu nu mai sunt FERICIT !! inainte eram in centrul atentiei cu prietenii. fetele.. faceam pe toata lumea sa rada, eram vesel, ' zburdam ' chefuiam mereu.. acum parca sunt un mos de ala suparat care isi asteapta moartea... nu mai stiu ce sa fac :(.
10 comentarii
0
11-03-2013, ora 15:09
andrei2012
Nu este medic/terapeut
andrei2012
doar ce spuneam, astazi a primit 3 claxoane unu dupa altu.. mooooooor :((
imi vine sa ma omor dar ma gandesc la familia mea
0
11-03-2013, ora 15:51
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Sincer din tot sufletul va rog consultati un psihiatru. Cred ca la dvs e vorba de un dezechilibru, eu tind sa ma gandesc chiar la un fel de tulburare de tip paranoid, ca sa nu zic schizofrenie. Dar pe masura ce amanati consultarea unui specialist cu atat va va fi mlt mai greu sa mergeti mai departe si sa aveti o iata normala. Nu cred sincer ca sunt atatea claxoane cate descrieti dvs, nu cred ca o persoana normala pur si simplu ar fugi dupa alt om doar pentru ca a claxonat o, dar sincer va spun cu controlul acesta excesiv asupra ei ii faceti foarte mult rau si nu stiu ce urmariti, sa se sinucida? Sa fuga in lume? Sa cheme politia ca sa o apere de dvs. Credeti ma eu as face o daca as fi cu un astfel de om. Partea buna din aceasta problema este ca intr om, asura sau alta orice se trateaza...deci un psihiatru, terapie, medicamente v-ar putea ajuta foarte mult. Pana nu e prea tarziu.
S de asemenea eu cred ca o femeie ar trebui sa fie libera sa se imbrace cum doreste, sa se machieze, sa arate bine, sa faca sport, sa poata vorbi cu colegii fara sa ii fie frica ca va fi certata sau batuta. Pentru ca nu merita traita viata in still acesta prizoniera. Deci scurt si la obiect: daca nu te tratezi la profesionist o sa fuga de tine sau mai rau!
0
11-03-2013, ora 16:52
Brad Pitt
Nu este medic/terapeut
Brad Pitt
Asa cum a spus o persoana mai inainte, sfatul meu este sa fugi urgent la primul psihiatru pe care il gasesti.De un an si ceva tot postezi de gelozia ta, ca arati bine, ca femeia ta e mai ceva ca Catrinel Menghia...frate aici e un forum despre boli, tu ori vrei sa te dai in spectacol, ceva bolnav si inteles numai de tine, ori esti un viitor Breivik.Fugi mai repede la un psihiatru si nu mai chinui si pe altii sa-ti citeasca eternele aberatii!Mult succes iti doresc, planeta "Terra" este alaturi de tine:)))
0
11-03-2013, ora 18:35
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Nu va ambalati, baiatu scrie aceleasi postari de vreo 3 ani cel putin, , , , O sa revina compulsiv, , , , E o fantasma a lui, ca daca ar fi real, demult ajungea sa ceara ajutor la un psiholog sau psihiatru si avea sub control paranoia.E doar un santajist emotional si atat.
0
11-03-2013, ora 21:09
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Anecdoctic as intreba, dar la femei te-ai uitat? Daca trece pe strada pe langa bisexuale sau lesbiene si ele ii cer numarul, mai esti gelos? Pentru ca sincer pe drumul asta o apuca fata daca mai sta mult cu tine :))
0
11-03-2013, ora 21:30
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
' inainte eram in centrul atentiei cu prietenii. fetele.. faceam pe toata lumea sa rada, eram vesel, ' zburdam ' chefuiam mereu.. acum parca sunt un mos de ala suparat care isi asteapta moartea... nu mai stiu ce sa fac :(. '

Copilu cred ca ai o depresie cu elemente psihotice ! Oricum pe langa antidepresiv se da o cantitate mica de antipsihotic ca sa-si faca efectul mai bine ad-ul !
Deci medicamente pt tine si haine mai lungi si mai largi pt amica ta ! Macar iarna si toamna, vara o sa mai suferi putin !

Fara ea crezi ca ai fi mai fericit ?! Ce crezi ? Poate ca ea este doar o ispita pt tine si atunci ar fi mai bine sa renunti la ea !
0
11-03-2013, ora 22:08
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Degeaba il sfatuiti, revine cu exact aceleasi texte mereu. S-a mai despartit de n ori, s-a mai sinucis de n+1 ori etc etc. Daca ar fi ceva serios chiar ar fi facut ceva.
El si cu inca un baiat care scrie la 2 saptamani ca are fruntea despartita de gura :D Macar pustiu asta face tratament.
N-ar fi de ras daca ar fi serios, dar e e doar o fantasma.
0
15-03-2013, ora 11:47
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
:))) Baaaaai, esti culmea tu! Esti cevaaaaaaaa... pe cuvantul meu, nu pot sa cred ca inca te mai framanta lucrurile astea; doar ti-am explicat ceva, de ce nu inteleeeeeegi??? Si da-o incolo de treaba, iar ai inceput cu claxoanele? :))

Acum serios, Andrei, rad oamenii pe aici de ceea ce scrii, iti place asa? :-( Chiar tu insuti ai spus ca te-ar amuza o astfel de poveste... Pai?!... altii cum crezi ca vad lucrurile? La modul serios? In niciun caz.
Vezi, lumea deja te sfatuieste sa mergi la psihiatru, incep sa te creada nebun; nu cred ca iti vine bine cand citesti ceea ce ti se raspunde, si acum pe buna dreptate, nu vreau sa te superi pe mine, dar... judeca singur!

Oricum, nu este cazul sa iei medicamente ca nu ai vreo boala, doar exagerezi lucrurile si s-ar putea ca esti si putin alintat. :D :) Da, la psiholog poate chiar ti-ar prinde bine o vizita, dar la psihiatru nu te sfatuiesc sa mergi, nu ai de ce.

Si gata, chiar nu iti mai scriu nimic, te rog doar sa iti debifezi optiunea aceea de la profil, vreau sa iti trimit un mesaj privat. Daca nu vrei sa iti afisezi profilul, lasa-mi macar o adresa de mail de-a ta. Hai, ca vreau sa te ajut sa inveti sa gandesti normal.

Sau... poate ca iti place sa amuzi din cand in cand lumea pe aici? :) Iti iese oricum tare bine, sa stii... :)
0
21-04-2013, ora 10:56
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Salut, nu avem cum să te credem, pentru că aceasta nu este o boală.
Eşti gelos, nu ai încredere în ea şi ţi-e teamă ca nu cumva să o pierzi. Poţi vedea partea bună a lucrurilor, ea a rămas alături de tine până acum, sau poţi continua să-ţi dai mintea peste cap, fără să se întâmple nimic.
La un moment dat ea va realiza că nu te poţi stăpâni, vei deveni chiar posesiv iar ea ar putea ajunge să te respingă. De ce?
Caută motive pentru încredere, opreşte-te când observi că te îngrijorezi inutil şi poartă o discuţie cu ea despre modul în care se îmbracă, eventual.
Oamenii frumoşi nu pot ascunde frumuseţea lor, pentru că îi reprezintă, dar oamenii inteligenţi îi pot înţelege, pentru că este şansa lor.
Numai bine!
0
22-04-2013, ora 08:32
a0109
Nu este medic/terapeut
a0109
Mai prietene eu insumi am fost in situatia ta, si ti-am zis ce sa faci dar tu parca esti intr-o ureche si incapatanat de nu vrei sa asculti. Du-te la un consilier psihologic si o sa treci peste. La cazuri de genul, netratate, se ajunge la o gelozie crunta in viitor, asa-numita boala "Bordenline", si sa stii ca gelozia + infidelitatea sunt al doilea motiv in lumea pentru care oamenii ucid chiar asa vrei sa te vedem la stiri peste cativa ani. Parca esti capcaun de tot postezi accelasi mesaj de 100 de ori in loc sa pui in aplicare sfaturile. Eu dupa ce am discutat cu un consilier mi-am schimbat total comportamentul, acum chiar ma amuz de cum eram inainte, asa ca du-te si tu odata sa scapi de starile astea !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul