VA ROG ajutati-ma. Sunt eu prea paranoica sau ar trebuit sa ma ingrijorez?

03-08-2012
nonamegirl
Nu este medic/terapeut
nonamegirl
Am avut contact sexual protejat cu partenerul, iar dupa o ora si un pic am decis sa o facem din nou, iar el si-a frecat-o (scuzati termentul) timp de 4 secunde si apoi sia pus prezervativ nou si am facut-o din nou.Imi e frica, ca atunci cand si-a frecato sa nu fi ramas spermatozoizi de la ejacularea dinainte cu o ora sai sa ii fi ajuns pe mana dupa aceea pe prezervativul pe care l-a pus, si apoi in vaginul meu. A zis ca era uscat cand sia frecat-o si nu a simtit nimic pe mana, ca ma speriu degeaba, fiindca nu are cum sa mai fi fost spermatozoizi sau sa ii fi ajuns pe mana, fiindca nu supravietuiesc asa mult, adica 1 ora. sa ma ingrijorez?
7 comentarii
0
03-08-2012, ora 11:50
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Atunci cand faceti ai doilea numar el trebuie sa urineze si sa se spele inainte. Asa e cel mai sigur. E posibil sa mai fi fost spermatozoizi in pliurile pielii. Daca nu esti in perioada fertila nu trebuie sa te ingrijorezi.
0
03-08-2012, ora 12:00
nonamegirl
Nu este medic/terapeut
nonamegirl
numi stiu calcula perioada fertiala, ultimul ciclu a inceput in 22 iulie si sa terminat in 27 iulie. ar trebuie sami vina in 18 august. inainte de asta in 3 iunie am luat pastila de a doua zi, si in 12 iunie mia venit iar in 18 sa terminat, apoi a revenit in 22 iulie, cum am zis mai devreme
0
03-08-2012, ora 12:00
nonamegirl
Nu este medic/terapeut
nonamegirl
fertila*
0
03-08-2012, ora 13:44
nonamegirl
Nu este medic/terapeut
nonamegirl
sa ma ingrijorez?
0
03-08-2012, ora 15:05
Ioanacj
Nu este medic/terapeut
Ioanacj
E posibil sa ai anumite dereglari in urma administrarii pastilei de a doua zi. Eu am luat Escapelle in urma cu o saptamana si ceva, cu 5 zile inainte sa mi vina menstruatia si in timpu pana sa mi vina nu am avut nici un simptop, iar menstruatia mi-a venit normal la 28 de zile. Mi s-a terminat in urma cu o zi, nu stiu daca voi avea dereglari mai departe. In mod normal dupa menstruatia nu esti in perioada fertila si nu ai avut de ce sa iti faci griji. Si eu ma confrunt cu o situatie de genu doar ca mult mai grava :). Cat despre tine nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. Esti mult mai Safe decat mine.
0
06-08-2012, ora 20:09
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Teoretic erai in perioada fertila daca actul sexual s-a consumat in data de 2, 3 august insa daca ai luat pilula de a doua zi cu doua luni in urma, atunci te poti astepta la dereglari si nu prea se mai stie cand iti va veni menstruatia sigur si nici cand ai perioada fertila.
E posibil sa fi ramas insarcinata insa e posibil si sa nu fi ramas. Sanse 50% pentru oricare din situatii, nu iti ramane decat sa astepti si sa vezi ce se intampla.
Pe viitor ai grija si sa nu mai faceti al doilea numar fara ca partenerul sa urineze si sa se spele bine cu apa si sapun dupa o ejaculare. Poate cel mai bine pentru tine este sa iei anticonceptionale pentru o perioada de timp, pana mai inveti cum stau lucrurile cu metodele calendarului, coitului intrerupt si alte metode de planificare familiala.
0
07-08-2012, ora 17:54
raluca88
Nu este medic/terapeut
raluca88
eu cred ca nu aveai cum sa ramai, spermatozoizii nu traiesc o ora, ei mor cand se usuca sperma, daca a fost cu o ora in urma deja era uscat...ma intelegi.data viitoare spune-i sa se spele pe maini si in zona intima.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: