Mi se pare ca râde lumea de mine

27-08-2025
identity
Nu este medic/terapeut
identity
Cand ies pe afara aud oameni care soptesc intre ei si câteodată mai si rad de mine. Mie mi se pare ca unii dintre ei nu toată lumea râd de mine de parcă m ar cunoaște. Îmi mai apar mesaje la tv si uitându-mă la stiri sau altceva simt că are legătură cu mine. Este posibil sa fie o chestie de genul conspiratie, adica sa fiu "observat" in secret si lumea sa râdă de mine? E anxietate sau ce altceva?
3 comentarii
0
27-08-2025, ora 14:18
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Adresati-va unui psihiatru pentru diagnostic si tratament.
0
27-08-2025, ora 16:59
identity
Nu este medic/terapeut
identity
Am un dg de schizo. Se pare ca nu mai functioneaza medicatia cum ar trebui. Mi se mai pare ca tv are ascuns o camera de supraveghere si ma înregistrează video si audio, mai suspectez si altele ascunse in casa da nu sunt sigur. Am si cipuri in corp.
0
27-08-2025, ora 18:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu aveti nimic. Trebuie mers lunar la medicul psihiatru sa va adapteze tratamentul sau sa vi-l schimbe. Nu mai functioneaza vechiul tratament.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: