Va rog raspundeti nu ignorati - am o mancarime jos inauntru si cateodata si o usturime

Buna seara, am o mare problema nu mia venit menstuatia pe luna trecuta mentionez ca am o mancarime jos inauntru si cateodata si o usturime din ce cauza poate fii?
Pot fii insarcinata? Mi-am facut test de sarcina si mia esit negativ
Va rog raspundeti. Ce ar trebui sa fac??
Pot fii insarcinata? Mi-am facut test de sarcina si mia esit negativ
Va rog raspundeti. Ce ar trebui sa fac??
3 comentarii

Buna ziua,
Daca nu ati facut sex este probabil sa nu fiti insarcinata...Mancarimile si usturimea pot sa indice o infectie care, la randul ei, poate sa influenteze venirea menstruatiei. Va recomand un control ginecologic si analize specifice
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
Daca nu ati facut sex este probabil sa nu fiti insarcinata...Mancarimile si usturimea pot sa indice o infectie care, la randul ei, poate sa influenteze venirea menstruatiei. Va recomand un control ginecologic si analize specifice
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog

Am facut sex dar protejat nu a ejeculat in mine. Se poate sa fie de la infectie sa numi vina o luna de zile??

Intarzierea atat de mare poate fi cauzata de sarcina sau de o infectie/inflamatie. Incercati totusi sa repetati testul de sarcina si daca este negativ ramane varianta cealalta. Indiferent cum, va recomand sa mergeti la un consult ginecologic unde le puteti rezolva pe amandoua.
Valentin Pescaru
Psiholog-psihoterapeut-sexolog
Valentin Pescaru
Psiholog-psihoterapeut-sexolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3infectie vaginala
- 13mancarimi vaginale
- 26zona genitala: mancarimi si usturimi
- 7Usturime la urinare si mancarime
- 12mancarimi vaginale
- 5mancarimi in zona genitala
- 6foarte uscata in zona genitala, umflat, rosu, ma mananca, ma ustura si ma jeneaza cand merg
- 5problema genitala: secretii si bubite rosii pe penis
- 3secretii vaginale urat mirositoare
- 5Mancarimi genitale si roseala la exterior.. ce e?
- 1Iritatie genitala
- 0Bubite rosii, mancarime si decojire a varfului penisului!
- 1labii uneori umflate, alteori uscate cu o tenta de maro, mancarimi, durere in timpul sexului
- 1Besici sub capul penisului
- 1macarimi zona ingginala si bubite albe scort
- 1Mă deranjează clitorisul
- 2Boli ale vaginului
- 0Mancarime preput
- 13Mancarime uretra si disconfort testicular
- 1Umflatură penis
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala