Va rog recomandati-mi un medic naturist

04-08-2012
mirodenia
Nu este medic/terapeut
mirodenia
Buna ziua,


Am o prietena, 62 de ani care face mereu acumulare de lichid la picioare. A facut analize si nu iese ca ar avea o boala. Cautam impreuna un medic naturist pentru tratarea acestei probleme, puteti va rog sa-mi recomandati pe cineva, in Bucuresti va rog?

Astept mesajele dvs. prin casuta de mesaje a forumului, multumesc.
3 comentarii
0
04-08-2012, ora 16:38
geo88
Nu este medic/terapeut
geo88
medic naturist?? fi serioasa, ce sa ii faca?? sa ii scoata apa din piciore?? :-)) femeia de 62 de ani are edeme gambiere e logic, poate are edem cardiac si nu stie, edem renal, edem hepatic, e si varsta ptr asa ceva.are diabet? ce tensiune are??mergeti cu ea la un internist totusi..si apoi reveniti la naturiste, ptr a o ajuta.
0
24-11-2012, ora 16:50
Cabinet Lacrima Naturii
Nu este medic/terapeut
Cabinet Lacrima Naturii
Buna ziua.
Da medic naturist. Va recomand investigatia cu Biorezonanta si sigur veti fi multumita in urma acestei investigatii facute de un profesionist.Specialist va recomand pe Elena Spanu Bucuresti
0
06-04-2014, ora 10:57
Serina
Nu este medic/terapeut
Serina
Dr Delcea de la Provita, dar va recomand si niste diuretice, herbal diuretic de la Provita, dar parerea mea este ca acea apa vine de la un organ care nu funtioneaza corect. De acolo trebuie inceput. Tratamentele de la ei sunt excelente, pe mama am tratat-o cu produsele de la ei si iau salvat viata cind medicii au spus ca nu mai are nici o sansa. Am vorbit deja cu pompele funebre si totusi am puso pe picioare!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.