va rog sa ma ajutati moment greu in cuplu

14-09-2008
shannia
Nu este medic/terapeut
shannia
Am gasit situl cautand pareri si informatii despre cum as putea sa recastig dragostea iubitului meu, care ar fi trebuit sa fie viitorul sot.
Ne-am cunoscut acum 7 luni si dupa 4 zile am hotarat sa ne casatorim, parintii lui nu mau acceptat niciodata si mereu au incercat sa ne desparta, inca de la inceput ne-am mutat impreuna, a fost frumos pana sa apara problemele cu ai lui, la inceput am locuit cu sora lui a fost bine si frumos pana ce parintii ei au reusit sa o intoarca impotriva mea. Am hotarat sa ne mutam, a urmat o perioada grea cu banii iar certurile au fost tot mai dese, am gresit mult l-am jignit mult iar acum regret. Luni mi-a spus ca vrea sa ne despartim, am reusit sa-l conving sa ne mai dam o sansa si lucrurile incepusera sa-si revina, insa joi noaptea politia la prins conducand fara permis, se intorcea de la servici si cum nu avea banii de taxi nu a avut alta variata, asta a pus capac, eu am avut o criza de panica in care am inceput sa plang si certurile au reaparut dar de data asta pt ca el era prea pasiv si nu-l mai interesa de ce se intampla cu el si cu viata lui. Parintii nu l-au incurajat niciodata mereu iau spus ca e un nimeni bun la nimic, acum ia intrat in cap ideia asta iar eu nu mai stiu ce sa fac...desi sunt o fire impusiva am ff multa rabdare am realizat unde am gresit in trecut si nu mai repet aceleasi greseli, insa de parca nu ar fi fost de ajuns mi-a spus ieri ca el vrea sa ne despartim pt ca nu mai crede in noi, ca tine la mine dar ii e teama ca ne distrugen unul pe altul (pt ca eu ma consum mai mult decat el, si ca nu vrea sa ma traga si ep mie in jos) dupa discutia ca el nu mai crede in noi, in timp ce eu plangeam a venit la mine ma luat in brate si nu stiu cum dar am inceput sa facem dragoste, cu toate astea astazi mi-a spus din nou ca nu mai crede in noi. nu stiu ce sa mai fac sunt disperata. Din pacate nu ne putem permite sa mergem la un psiholog. Va rog sa-mi dati un sfat, nu vreau sa-l pierd si sunt dispusa sa fac orice pentru relatia noastra. Sper ca nu este prea lung mesajul meu. VA ROG SA MA AJUTATI, VA MULTUMESC!
1 comentarii
0
15-09-2008, ora 00:00
shannia
Nu este medic/terapeut
shannia
Multumescu draga DANABV stiu ca ceea ce-mi spui tu este adevarat dar din pacate eu am facut greselile astea adica i-am vb de rau rudele si atunci cand am fost nervoasa am vb urat cu el, de exemplu aseara am cumparat un tort pe care am scris: "la multi ani pentru 7 luni si la cat mui multi ani" i-am pus biletele cu te iubesc in cele mai ciudate lucruri, am scos tutunul dintr-o tigare si in loc am bagat o hartiuta pe care am scris de multe ori te iubesc, dupa o lunga discutie in care am incercat sa-i ridic moralul am facut dragoste ca in prima zi, de mult nu ne mai simtisem asa de bine eu i-am marturisit lui lucrul asta si el mie totul a fost bine si totusi dimineata cand sa trezit tuna si fulgera. SUNT DISPERATA!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul