Va rog sa ma ajutati! Usturime la urinare, sange in urina, urocultura sterila

22-12-2020
Anonim12345678912
Nu este medic/terapeut
Anonim12345678912
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Din luna iulie incerc sa aflu ce am. Problema mea este ca am usturimi intermitente care apar dupa urinare, urinari mai dese decat de obicei (10-15 pe zi), intepaturi sub ombilic (2-3 pe zi), durere lombara vaga, durere musculara si articulara in diferite puncte ale mainilor si picioarelor, durere in spate sub omoplati (corespondenta pieptului) inainte de culcare, durere de ceafa/cap pentru cateva secunde de cateva ori pe zi.
Am facut in acest timp mai multe analize: sumaruri cu uroculturi (si 3 la rand), uroculturile sunt mereu sterile chiar si cele fungice, sumarul este modificat, apar hematii 10 sau 50, amorfi numerosi sau rare cristale de oxalat de calciu, leucocite si mucus uneori. Odata am avut si proteine (150) si PH 8. Am luat si antibiotic cu antiinflamator la recomandarea medicului - Eficef cu Vimovo, mi-a fost bine pe moment, dar apoi au revenit usturimile.
Am facut ecografii renale, uro-ct, cistoscopie, debitmetrie. La toate investigatiile, rezultatele sunt normale, nu s-a vazut nicio problema sau modificare. Doar la ultima ecografie renala mi s-a spus ca as avea microlitiaza bilaterala insa medicul meu urolog este de parere ca aceste simptome nu ar trebui sa vina de la microlitiaza pe care cam toti o avem.
Am baut ceaiuri renale, am luat diferite suplimente - cystone, uriclar, kelagon, urisan gr, cu usoara imbunatatire a usturimilor.
Analize ginecologice la zi inclusiv BTS, am tratat ureaplasma si mycoplasma in iulie, iar de atunci s-au negativ (am repetat analiza constant), singura modificare este ca imi apar cocobacili si bacili gram negativi in secretie insa la cultura nu se dezolvata nicio bacterie patogena. Am urmart diferite tratamente la indrumarea medicului ginecolog pentru aceasta vaginita nespecifica insa fara efect (azytrox, augmentin, cervucig, meclon, tinizol). Eco trans-vaginala normala, consult ginecologic normal.
Am fost la medici foarte buni urologi, nefrologi, ginecologi si generalisti insa pana acum nu am reusit sa imi rezolv problema. Se amelioreaza sub tratament pana la un anumit punct si apoi dupa tratament revine.
Analize de sange la zi cu parametrii normali; creatinina, acid uric, uree, hemoleucograma, vsh (marit la 35, asa il am de cand ma stiu), siderimie, tgo, tgo, tsh, atpo, glicemie, pcr, fibrinogen, dheas, prolactina, estradiol, lh, progesteron, fsh, plus alte dozari hormonale.
Rugamintea mea este daca s-a confruntat cineva cu aceasta problema cum a rezolvat-o. Care credeti ca ar fi cauza problemei mele? Ce medici ar trebui sa consult si ce alte analize as putea face?
Medicul urolog spune ca fie am cistita cronica (nu interstitiala pentru ca la cistoscopie vezica arata perfect), desi nu am nicio bacterie la urocultura sau un sindrom pelvin de incordare a musculaturii pentru care am facut diferite terapii tecar insa fara o imbunatatire a starii.
Mentionez ca in ultima perioada am si o stare de anxietate vazand ca problema nu imi trece si ca nu stiu care este diagnosticul.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau cu o parere.
Multumesc!
24 comentarii
0
23-12-2020, ora 11:51
Anonim12345678912
Nu este medic/terapeut
Anonim12345678912
Se poate sa primesc un raspuns?
0
23-12-2020, ora 21:32
Anonim12345678912
Nu este medic/terapeut
Anonim12345678912
Acest site este nasol. Zice ca primesti raspuns de la un medic, dar nu primesti nimic.
Super seriozitate!
0
24-01-2021, ora 21:15
Mimi8
Nu este medic/terapeut
Mimi8
Spune mi te rog ce ai rezolvat, am descoperit hematurie microscopica, sunt foarte speriata
0
12-05-2021, ora 13:07
Anonim12345678912
Nu este medic/terapeut
Anonim12345678912
Nu am rezolvat nimic, umblu prin medici de luni de zile,
Aparent nu am ceva grav insa nici bine nu sunt..
0
27-09-2021, ora 22:39
Styleguy
Nu este medic/terapeut
Styleguy
Incercati medicamentul rusesc Sextafag.Are rezultate miraculoase in multe tipuri de infectii, inclusiv urinare! Nu este chiar ieftin, dar merita incercat!
0
11-11-2021, ora 13:21
OanaFarca
Nu este medic/terapeut
OanaFarca
Pt anonim, fa ti o analiza de ureaplasma din urina sau secretie uretrala, aceasta poate da infectii urinare cu urocultura negativa, si este raspunzatoare si de formarea de litiaze renale, adica oxalati de calciu si urati amorfi
0
11-11-2021, ora 14:03
Anonim12345678912
Nu este medic/terapeut
Anonim12345678912
Mi-am facut, nu am. Am avut, am tratat si ulterior am ramas cu simptomele :(.
Am repetat analiza de 10 ori pana acum si imi iese negativa.
Stiu ca da infectii urinare si microlitiaza doar ca nu mai imi iese la analize si deci dr zice ca nu mai am..
0
23-11-2021, ora 17:21
OanaFarca
Nu este medic/terapeut
OanaFarca
Anonim ai rezolvat ceva? Si eu sunt intr o situatie asemanatoare, am si ganglioni inghimali inflamati, mie mi a iesit ureaplasma pozitiv, cica chipurile ar da simptome de cistite, mi a recomandat si analiza de gonococ, acum un an imi iesea ureaplasma la secretie col si streptococul b in secretie si urocultura, cauta te si de asta, iese greu in urina, dupa un an jumate prin ginecologi si urologi, am in continuare vsh marit, ganglioni, intepaturi in uretra si vezica, urinez cu greu, mucus in uretra, dureri de vezica, mijloc si rinichi, stari de greata si ameteala, mai nou dureri de oase, te inteleg perfect.Analize de sange leucocite si neutrofile marite, sumar urina prezent mucus abundent, urati amorfi, oxalati calciu. Mie un urolog mia spus ca ureaplasma da simtome de cistita, cu urocultura negativa. Maine tre sa repet toate culturile din col, vagin, sa fac si de gonoree, plus urocultura bacteriana, fungi si ginecoloaga a zis sa fac urocultura pt ureaplasma, ce pacat ca la femeie nu se face analiza secretie uretrala.menstruatia imi vine la 20 zile si ma tine o zii, o culoare portocalie si imi curge ceva galben, pe chilot in dreptul uretrei am secretie, am luat peate 20 antibiotice in curs de un an si jumate, iar simptomele mele au inceput cu niste banale intepaturi in uretra in iulie 2020, sotul a divortat de mine in mai, am si anxietate grava de 6 ani, uneori abia stau in picioare de durere, traiasc zilnic cu flamexin plicuri si nurofen, nu golesc complet vezica, imi curge ceva alb in urina, si ma inteapa si rinichii, de mai multe luni ma umflu si sub ochi, nu am pofta de mancare, am greata mai mereu si urinez putin si rar, vezica este mereu inflamata si ginecoloaga ma trimite la urolog care ma pune sa fac urocultura care ieae negativa si nu primesc tratament, m am gandit si poate sa fac analiza din ganglioni, nu mai stiu nici eu, traiesc cu durerri zilnice de vezica uretra si rinichi
0
23-11-2021, ora 18:25
Anonim12345678912
Nu este medic/terapeut
Anonim12345678912
Imi pare rau sa aud asta, Oana.
Eu sunt mai bine si asta pentru ca sunt gravida si cumva m-a ajutat dpdv hormonal sa ma mai echilibrez cu vezica si cu uretra. Nu sunt 100% insa sunt 80% mai bine.
Nici nu vreau sa ma gandesc dupa nastere cum voi fi.
Am facut de curand analize de gonococ, chlamidia, ureaplasma, mycoplasma, trichomonas si mi-au iesit toate negative. Urmeaza sa fac si de strep b, il aveam la un moment dat insa medicii la care am fost mi-au spus ca se trateaza doar in sarcina asa ca o sa vedem in saptamana 36 ce si cum.
Nu am inteles, tie inca iti iese pozitiva ureaplasma sau mycoplasma? Mie dupa doxiciclina mi-au iesit negative si am repetat de multe ori analiza desi imi era foarte rau, exact cum descrii tu, iar la sumar si urocultura nu imi iesea infectie ci mult sediment cu urati, amorfi, oxalati.. o nebunie pentru care toti medicii au dar din umeri din pacate.
Si eu am avut dureri de rinichi, niste filamente albe in urina, voma, diaree, slabisem mult, dar cumva mi-am mai revenit in timp cu dieta, apa multa.
De antibiotice nici nu vreau sa mai aud, am luat foarte multe intr-un timp scurt si ma ajutau doar pe moment.
Am avut si eu neutrofile foarte marite insa nu si leucocite marite, la fel medicii dadeau din umeri.
Poate nu ar fi rau sa incerci sa faci un test PCR pentru aceste boli gen mycoplasma, ureaplasma, gonococ etc. Este mult mai sensibil fata de culturile normale. Poate si o lama ginecologica, eu nu mai aveam nicio bacterie la cultura insa am dat peste o ginecoloaga care mi-a spus ca la analiza de lama flora mea nu era ok si mi-a dat tratament. Nu am fost neaparat mai bine, dar merita sa verifici si asta. Poate ai si glandele skene inflamata din moment ce zici ca ti s-au umflat ganglionii.
Si totusi daca ai dureri de rinichi, ai facut un ecograf sa vezi poate ai ceva nisip, pietre, sau daca functioneaz ok?
Chiar imi pare rau ca pe langa trauma fizica mai trici si peste cea psihica cu divortul, trebuie sa fii tare, mergi la medici, cauta pe cei mai buni, trebuie gasita o rezolvare.
0
23-11-2021, ora 18:44
Anonim12345678912
Nu este medic/terapeut
Anonim12345678912
Da, asa este, ureaplasma si mycoplasma dau uretrite si cistite fara sa iasa la urocultura decat daca se face analiza speciala din urina pentru ele. De asemenea dau si microlitiaza renala asa cum ai zis mai sus deci sedimentele astea eliminate de noi e posibil sa fie tot de la aceste bacterii.
Totusi nu am inteles daca tie inca iti ies pozitive sau nu?! Eu voiam sa fac test PCR insa am ramas gravida si cumva fiind mai bine nu am mai facut niciun test. Vedem dupa ce nasc ce-o mai fi.
0
23-11-2021, ora 19:03
Anonim12345678912
Nu este medic/terapeut
Anonim12345678912
Si eu eram in prag de despartire din cauza starilor mele anxioase, pr care le am de cand ma stiu, asa mi-e felul. Barbatii de obicei fug la greu, poate nu toti, dar majoritatea. Uite acum sunt gravida si asteptam un ingeras, sper sa fie totul ok.
Si imi doresc si pentru tine sa fie totul ok, sa treci peste perioada aceasta cat mai repede. Multa sanatate iti doresc!!
0
24-11-2021, ora 09:17
OanaFarca
Nu este medic/terapeut
OanaFarca
Anonim mie mi a zis ginecoloaga sa fac urocultura pt ureaplasmase face din primul jet, pe langa analiza pcr din endocol, ea poate sa dispara sa fie in portaj mic pe col sa nu mai iasa dar ramane cantonata pe uroteliu pe peretii vezicii, nu fac toare centrele
0
24-11-2021, ora 09:26
OanaFarca
Nu este medic/terapeut
OanaFarca
Da draga anonim, la mine ureaplasma in analiza pcr este pozitiva, am luat 12 zile doxi, simptomele tot acolo, da am si ganglioni inflamati durerosi, inghinali de 1 an jumate, , vineri acuma, adica poimane ma duc sa repet si eu tot, si culturi col si gonococ, si micoplasme ureaplasme, plus ca doctora mia specificat neaparat urocultura pe ureaplasme, la fel si la mine in sumar urina aparea frecventi urati amori si pxalati calciu plus mucus f frecvent uroculturi negative, apropo ma bucur ca esti gravidutza si esti mai bine, sa ai o sarcina usoara si sa te faci sanatoasa in totalitate, am si eu pe cineva de 3 luni care tine la mine enorm si ma sustine si iubeste si ma incureajeaza, eu sunt tehnician veterinar, am si animalutze, ce sa zic cu anxietatea o mai tin sub control cu anxiar, nu vreau mai multe sa iau.
0
24-11-2021, ora 11:54
Anonim12345678912
Nu este medic/terapeut
Anonim12345678912
Multumesc pentru gandurile bune!
Cu siguranta de la Ureaplasma ai toate simptomele astea chiar si dupa ce se trateaza raman simptome pentru cateva luni. Apoi o sa te simti din ce in ce mai bine.
Daca tot iti iese pozitiva poti incerca Josamicina, am avut o colega care nu scapa si doar cu acest antibiotic a reusit sa scape.
Te imbratisez si iti doresc multa sanatate!
0
24-11-2021, ora 15:52
OanaFarca
Nu este medic/terapeut
OanaFarca
Draga Anonim, iti multumesc, sunt cam speriata ca pe mine ma inteapa si rinichii de vreun an, vineri fac din nou chiar daca iese analiza negativa sa stii ca eu tot iau tratament, am auzit si eu de josamicina, nu se gaseste la noi din pacate, eu am tratata to acum un an cu claritomocina si apoi vreo 2- 3 teste au iesit negative, recunosc erau facute din secretie manual analiza nu pcr, eu nu am stiut, apoi din proprie initiativa am repatato eu luna trecuta la laboratorul unde am facut o acum un an si a fost mai scum dar aici a iesit pozitiva, acum 10 zile am terminat trat cu doxiciclina si eu si prietenul meu, eu simt ca imi fierbe tot timpu ceva in vezica si am intepaturi in ea si in mijloc spate si rinichi, nu am pofta de mancare deloc, in zilele libere de la cabinet zac in pat, abia merg, si din cauzq la mucusul din uretra urinez cu greu si putin, scuza ma te rog ca imi vars si eu amarul aici, am 44 ani, dar nu par, sunt mai mult copil aaa, eram o tipa vesela si sarioare, am ajutat sute de animale, acum am ajuns o leguma ambulanta si cu inflamatiile astea de la infectie si cu depresia, multumesc pt incurajari, toate cele bune anonim
0
24-11-2021, ora 17:06
Anonim12345678912
Nu este medic/terapeut
Anonim12345678912
Uite eu cand am avut durerile de rinichi si lombare am luat Renostim de la plafar. Sunt niste pastilute doar din plante pentru tractul urinar si sa stii ca si-au facut foarte bine efectul. Nu am mai avut dureri deloc, iar usturimile la urinare s-au diminuat si ele mult.
Cred ca le poti incerca, poate iti sunt de folos. Nu mai stiu sigur cum se iau insa scrie pe prospect. Stiu doar ca am luat vreo 3 luni la rand si le am si acum in casa :).
Ai facut ecograf la rinichi? Si ceva analize de sange: creatinina, acid uric, uree, ionograma, asa te linistesti si vezi daca e totul in regula cu ei.
Eu cand am avut dureri am facut eco si analize de sange, iar urologul mi-a zis ca nu am nimic, macar m-am mai calmat psihic cand am vazut ca au iesit bine.
Eu oricum de mica am avut sensibilitate si cu vezica si cu zona intima, ma feresc enorm de tot ce stiu ca imi face rau. Asta-i viata, nu ne alegem bolile din pacate.
Uite mie imi facea bine sa ies sa ma plimb, culmea cand stau jos in sezut am dureri mari pe uretra, dar cand merg sunt mai bine. Sau poti tine o sticluta de apa calda intre picioare sau pe burta, pentru mine e Raiul pe pamant acest leac :).
Mie doctorul mi-a zis sa fac antrenament de vezica, poti citi pe net ce presupune si poti incerca. Am ajuns sa nu mai merg asa des la baie, merg acum la 3h si mi-e mult mai bine cand umplu mai tare vezica si am ce goli.
Pare ca si jetul este mai puternic si dupa aceea nu mai raman cu dureri. Doctorul mi-a spus ca antrenamentul acesta este foarte bun pentru muschii si nervii vezicii, ii destreseaza pentru ca aparent mycoplasma si ureaplasma distrug nervii si inflameaza muschii pe acolo pe unde ajung ele si se lipesc..
Imi cer scuze daca intrebarea mea este deplasata insa cumva esti in perioada de pre-menopauza. Doctorul mi-a spus ca in aceasta perioada estrogenul scade si uretra si vezica se pot deteriora foarte tare in lipsa acestui hormon. Multe femei de peste 40 folosesc ovule si crema cu estradiol, iar simptomele lor se imbunatatesc mult. Poate verifici cu medicul tau daca te-ar ajuta acest tratament.
Sa ne auzim cu bine!
0
24-11-2021, ora 18:15
OanaFarca
Nu este medic/terapeut
OanaFarca
Multumesc anonim, pe mine cel.mai tare ma doare vezica si muschiul psoaps, muschii aductori cred, am facut analize de hormoni si nu sunt la perimenopauza, dar o sa intreb pe doctora de estrogen dc e nevoie, eu una urinez rar si putin, si jetul porneste cu mare greutare, am si eu tinctura renostim si mai beau, am incercat si biomicin forte, toate gama de antiseptice urinare care incep cu u gen urisan gr, urinal, uractiv etc, de 1 an jumate ciclu imi vine la 20 zile nu 28 ca inainte si ma tine 1 zii maxim 2 si imi curg niste pielite portocalii si un lichid galben intre, am niste dureri infernale la menstruatie, azi dimineata la prima urinare am facut pipi cu f mult mucus alb in el, mi a parut rau ca nu am facut in urocultor ca nu tot timpul fac asa, am obsrvat ca daca beau bere kiar si fara alcool creste productia de mucus, ce sa zic uretra este rosie inflamata si tumefiata si parca misca ceva prin ea, vezica la fel foarte intinsa, inflamata, mai am si niste mancarimi anorectale parca si pe acolo am niste scurgeri ceva si de vreo 2 luni ma dor articulatiile, oasele, am fost si la doctora infectionist cu toate analizele facute de 1 an si ma luat la ras, haide ti dna ca si atreptococ b in urocultura si ureaplasma sunt inofensivi fac parte din tractu urogenital.I am trantit o si eu ca numai pot de atata durere si bani la medici degeaba si ii zic da dna doctor am observat ce inofensivi sunt ca mi au inflamat 13 ganglioni inghinalii decelati la eco de parti moi si dupa 16 antibiotice sunt inca prezente in secretii. Imi daduse nebuna sa fac de hiv, toxoplasma etc.zic le am facute de mult si rabic si tot, sunt medic veterinat imi fac rapeluri la 5 ani.Asa ca nu am rezolvat nimic acolo, ma dusesem de gura urologului ca vezi doamne ca nu stie ce sa imi dea si ca el nu stie cu ganglioni cu din astea, sa il las in pace. Apoi infectionista m a pasat inapoi la ginecoloaga care mi a dat sa repet toate culturile si uroculturile posibile, mai nou mia iesit si tipaju hpv cu 4 tulpini cu risk, tre sa fac colposcopie, dar moe teama sa fac biopsie sau erad ceva cu aceste bacterie prezenta pe col.Scuza ma ca vb mult poate si prost uneori, ma bucur ca am pe cineva care intelege prin ce trec de atata timp, cred ca m am dezumanizat oarecum, te pup
0
24-11-2021, ora 19:38
Anonim12345678912
Nu este medic/terapeut
Anonim12345678912
Mda, clar infectionistul nu era un doctor tocmai ok.
Ureaplasma si Mycoplasma sunt extrem de periculoase, se poate pierde sarcina din cauza lor. La fel si strep b poate da complicatii la fat.. deci asta cu parte din flora normal este o ineptie. De ce alte persoane sanatoase si fara simptome nu le au si cei care au simptome le au?!
Trebuie sa faca si partenerul tratament cu tin, desi vad ca ai scris ca a facut si trebuie evitat contactul sexual
pana la negativare.
0
24-11-2021, ora 19:55
OanaFarca
Nu este medic/terapeut
OanaFarca
Da asa este, multumesc de incurajare, o sa continuii analizele si investivatiile atata cat.ai pot merve, nu.a las, iti multumesc ca ma supoti, rad acuma, sunt in parc cu catelusa si cu al meu, te tin la curent cu noutati, te pup si o seara bu a
0
24-11-2021, ora 20:00
Anonim12345678912
Nu este medic/terapeut
Anonim12345678912
Dar nu am inteles foarte bine. La urocultura iti iese strep b sau la urocultura nu iti iese nimic?
Eu am dus odata de 3 ori la rand, adica 3 dimineti la rand sumar si urocultura si asa am prins si urina incarcata pt ca fel ca tine uneori aparea sediment/mucus, alte ori nu. Dar tot nu mi-a iesit niciodata nimic la urocultura.
Doar din col mi-a iesit myco/urea si ulterior strep b. Pe cel din urma nu l-am tratat ca asa imi zicea si mie dr.ca face parte din flora si cumva la un moment dat nu mi-a mai iesit strep b chiar asa netrata, dar la lama imi ies coci gram pozitivi care stiu ca sunt fie streptococ b, fie stafilococ. Asa ca stafilococ ma indoiesc sa fie, ci mai degraba acelasi streptococ b care poate a mai scazut cantitativ incat sa nu se dezvolte pe mediile de cultura ale laboratorului, dar care inca e acolo. Oricum si laboratoarele dau mari erori..
0
24-11-2021, ora 22:45
OanaFarca
Nu este medic/terapeut
OanaFarca
Ae trebui totusi Anonim strep b sa il tatezi pana nasti, daca ni sa ti se puna perfuzie cand incepe travaliu, eate periculos pt rine dar mai ales pt bebe, da stiu cocci gram pozitivo sunt streptococi, stafilococi, pe de alta parte si ureaplasma e cam periculoasa ca poate rupe membranele inainte de termen, vb cu doctora ta sa vezi cum e mai safe pt tine si pt bebe, te pup si te imbratisez
0
25-11-2021, ora 15:25
Anonim12345678912
Nu este medic/terapeut
Anonim12345678912
Myco si urea nu mai am, m-a testat dr la inceput de fiecare trimestru si mereu au iesit negative.
I-am povestit si de strep b si mi-a zis ca o sa il testam in saptamana 34/36 si vedem atunci ce iese.
Te pup!
0
16-12-2021, ora 09:49
OanaFarca
Nu este medic/terapeut
OanaFarca
Buna din nou, am mai facut analize, nu am strep in urina, am ureaplasma, iesea negativa ca nu facusem pcr test, este veche, cronica, am luat doxi, a iesit acuma rezistenta la doxi, acum iara mi a dat azitromicina, sunt praf, ma ddoare vezica si rinichii, tre sa fac urocultura pt ureaplasma, nu sunt multumita de ginecoloaga, nu stie ca pcr ul este mai de acuratete, kiar m a certat ca am facut test pcr si nu antigen din secretie, tot umflata sub ochi de 1 an si tot cu ganglioni inghinali, am dureri mari, urinez cu greu si dureros, simt ca imi fierbe vezica mereu, ma dor si oasele si ma tine si ficatu mai nou, macar am aflat ce imi creaza atatea probleme, ca tratamentnte nu mai are ce sa mai imi dea decat eritromicina dupa asta, acuma iau azytrox, in rest a facut rezistenta la celelalte, sa ai o sarcina usoara si sarbatori cu linistete si sanatate tie si familiei tale
0
21-12-2021, ora 21:17
Anonim12345678912
Nu este medic/terapeut
Anonim12345678912
Buna Oana, ma bucur ca ai gasit cauza problemelor tale si chiar daca bacteria e cronica cu siguranta vei scapa de ea atata vreme cat vei lua tratamentul tintit.
Cred ca ureaplasma ea cea care ti-a dat viata peste cap si sper sa scapi de ea cat mai repede.
Eu am ajuns in saptamana 33 de sarcina si ma simt bine, exectand nevoia frecventa de a merge la baie, dar care este normala, bebe al meu e plinut pentru varsta lui si s-a si intors cu capul in jos asa ca apasa pe toata zona mea pelvina.
Asa ca ma face sa cred ca simptomele mele au origina hormonala deoarece intotdeauna au fost legate de ciclul menstrual, iar acum cu sarcina pare ca s-au potolit deci ma tot duce gandul ca asta ar putea fi cauza.
Multa sanatate si Sarbatori fericite! Sa ne auzim cu bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hematii în urină - explicații
  •