de un an ma chinui cu usturimi urinare, nu e candida, nu e teichomonas si nici Chlamydia

Eu de un an ma chinui cu usturimi urinare, nu e candida, nu e teichomonas si nici Chlamydia. Am totusi o eroziune pe col. Durere la sezut (mentionez ca la toata papanicolaurile pe care le-am facut a iesit tip inflamator). Usturimile de la urinare le simt si in vagin (cel mai mult cand stau jos). Acum urmez un tratament cu cervugid ovule si am simtit o usturime cand l-am introdus. E normal?
Puteti sa ma sfatuiti la alt tratament? sau e bun si aesta cu simptomele de care va zic.
Puteti sa ma sfatuiti la alt tratament? sau e bun si aesta cu simptomele de care va zic.
4 comentarii

Am facut o anliza de urina si am PH - 6
Epitelii plate (vezicale) rare
In rest toate sunt normale nu e nimic. Se poate explica de aici usturimea la urinare?
Va rog astept un raspuns!
Epitelii plate (vezicale) rare
In rest toate sunt normale nu e nimic. Se poate explica de aici usturimea la urinare?
Va rog astept un raspuns!

Trebuie sa va dezbracati pina in brau dupa care eu voi introduce doua betisoare in uretra dvs iar apoi voi riti foarte incet dejur imprejur.

Vreau si eu sa stiu ce inseamna epitelii frecvente, rare leucocite, flora abundenta-cocobacili gram negativ.Doresc un raspuns foarte urgent deoarece doctora care mi-a dat diagnosticul nu mi-a interpretat analizele si doresc sa stiu cu ce ma confrunt.
VA MULTUMESC!
VA MULTUMESC!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1senzatie de vezica plina si usturimi
- 15O recomandare si un sfat
- 6usturimi urinare
- 17Cat timp se administreaza Macmiror?
- 87usturimi urinare - iritatii si usturimi vaginale
- 7Mi s-a descoperit o rana fff mica pe col
- 5imi vine sa merg mereu la baie... e vorba de o raceala?
- 3probleme dupa terminarea actului sexual !
- 4usturime puternica la urinare dupa contactul sexual
- 7rana pe col, candida, acum vreau un copil
- 4Usturimea la urinare
- 1usturimi la urinare
- 3Rana pe col. Un raspuns va rog!
- 2Rana pe col?
- 0Rana col uterin
- 1Usturime in zona intima
- 0Menstruație
- 0Papanicolau
- 5Ajutați-mă!!!! cînd urinam la urmă mă ustura și mirosea urît
- 0Urgenttt ! rana pe col