Va rog sa ma lamuriti.
Buna ziua. Am 47 ani si sunt cadru didactic. De 4 luni su far de o groaznica durere de umar si brat stang, care iradiaza pana la palma, la diverse miscari. Am ajuns la o reducere severa a mobilitatii mainii stangi, in sensul ca abia ma imbrac, , ma doare groaznic noaptea, nu pot duce mana la spate nici sa-mi deschid sutienul ( de ex), ma doare aproape non stop. Am fost la medicul reumatolog, dar nu prea m-a lamurit. Mi-a facut o serie de examinari, si am avut de facut cateva radiografii. Pana ajung la medic as dori sa stiu ce inseamna urmatoarele:
La umarul stang: Minima condensare subcondrala la nivelul marelui tubercul Humeral.
Col C (LL) :INGUSTARI DISCALE ETAJATE, MIC OSTEOFIT POSTERIOR LA NIVELUL C5-C6, SCLEROZA PLATOURILOR VERTEBRALE, IMPORTANTA ARTROZA INTERAPOFIZARA.
La umarul stang: Minima condensare subcondrala la nivelul marelui tubercul Humeral.
Col C (LL) :INGUSTARI DISCALE ETAJATE, MIC OSTEOFIT POSTERIOR LA NIVELUL C5-C6, SCLEROZA PLATOURILOR VERTEBRALE, IMPORTANTA ARTROZA INTERAPOFIZARA.
1 comentarii
Buna ziua,
Din cele descrise este posibil sa va confruntati cu un sindrom compresiv cervical (hernie de disc cervicala).
Prin urmare, logic, trebuie sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Din cele descrise este posibil sa va confruntati cu un sindrom compresiv cervical (hernie de disc cervicala).
Prin urmare, logic, trebuie sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte recente din această secțiune: