Ce se intampla in cazul in care sotul meu nu ia tratamentamentul prescris pentru amandoi?

25-09-2007
silfida
Nu este medic/terapeut
silfida
In urma cu aprox. o luna, inainte de ciclul menstrual am avut mancarimi si o scurgere usoara urat mirositoare. acum cateva zile, tot inainte de ciclu au reaparut mancarimile. Am fost la ginecolog care a recoltat secretie pentru analize. Rezultatul a dezastruos: coci abundenti, trichomonas abundent, gardnerella vaginalis si flora microbiana abundenta. L-am trimis si pe sotul meu sa-si faca analizele, asta in conditiile in care el sustine ca nu crede ca ar avea ceva, desi a avut si el mancarimi pe uretra, urina rosiatica (uneori) si urat mirositoare. Nu am avut relatii sexuale cu nimeni in afara de sotul meu. Din cate stiu si am mai citit astea sunt 99% boli cu transmitere sexuala. Ce imi puteti spune despre coci...nu prea am inteles bine ce sunt. Tratamentul: Metronidazol, Augumentin, Meclon, Tinizol si tantum rosa. Ce se intampla in cazul in care sotul meu nu ia tratamentamentul prescris pentru amandoi? Multumesc
1 comentarii
0
25-09-2007, ora 00:00
loricica
Nu este medic/terapeut
loricica
Sotul tau trebuie sa sa trateze si el este obligatoriu! Evitati contactul sexual de orice fel pana la vindecare.Daca el nu se trateaza risti sa te infecteze din nou.In timpul tratamentului cu Metronidazol evitati consumul de alcool.In mod obisnuit dar nu exclusiv, transmisia are loc pe cale sexuala.
Adaugă un comentariu / răspuns