va rog sa-mi raspundeti daca puteti
multumesc in primul rand pt raspunsul dv
cat despre boala pe care o am pot sa va spun ca ea a inceput de la un banal atac de panica aqcum 5 ani, care s-a transformat in anxietate si mai apoi in depresie.
momentan iau un tatament compus din alprazolam de 0, 5 de 3 ori pe zi, serlift 100, si zaypresa 0, 5
ma lupt in fiecare zi cu mine insumi ducand o lupta cu temerile si dorintele de suicid cu starile de firca ca inebunesc ca-mi pierd controlu
am apelat la dv datorita faputlui ca am citit pe forum raspusurile dv si mi-au placut, fiind pline de sinceritate
de aceea va rog dac-mi puteti raspunde la intrebare, daca exista sperant ce credeti ca pot face
intreb datorita faptului ca lupta pe care o duc zilnic ma macina usor, ma lasa fara speranta
astept raspunsul dv multumindu-va foarte mult
D-zeu sa va bine cuvinteze
cu stima si respect marian
cat despre boala pe care o am pot sa va spun ca ea a inceput de la un banal atac de panica aqcum 5 ani, care s-a transformat in anxietate si mai apoi in depresie.
momentan iau un tatament compus din alprazolam de 0, 5 de 3 ori pe zi, serlift 100, si zaypresa 0, 5
ma lupt in fiecare zi cu mine insumi ducand o lupta cu temerile si dorintele de suicid cu starile de firca ca inebunesc ca-mi pierd controlu
am apelat la dv datorita faputlui ca am citit pe forum raspusurile dv si mi-au placut, fiind pline de sinceritate
de aceea va rog dac-mi puteti raspunde la intrebare, daca exista sperant ce credeti ca pot face
intreb datorita faptului ca lupta pe care o duc zilnic ma macina usor, ma lasa fara speranta
astept raspunsul dv multumindu-va foarte mult
D-zeu sa va bine cuvinteze
cu stima si respect marian
1 comentarii
0
07-03-2011, ora 07:37
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună dimineaţa!
Stimate dle Lungu Marian, ţinând cont că aţi deschis mai multe topicuri adresate mie, pe aceeaşi temă, vă informez că veţi primi un răspuns în cadrul acestui topic, în decursul zilei de astăzi sau a zilei de mâine:
http://forum.romedic.ro/prod/pt_mr_nick_053227.html
...
Mulţumesc pentru înţelegere!
Stimate dle Lungu Marian, ţinând cont că aţi deschis mai multe topicuri adresate mie, pe aceeaşi temă, vă informez că veţi primi un răspuns în cadrul acestui topic, în decursul zilei de astăzi sau a zilei de mâine:
http://forum.romedic.ro/prod/pt_mr_nick_053227.html
...
Mulţumesc pentru înţelegere!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Acest videoclip îți va schimba viata
- 4Atacuri de panica cu dureri de piept
- 1Lipsă/dificultate de concentrare
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
- 2Insomnie
- 3Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica