Va rog spuneti parerea sincera
sunt complexat din cauza gretutatii mele si inaltimii mele
mai aud pe strada iauite-l si pe asta ce mare e guliver, nu stiu ce... nu tipa la mine dar aud ca vb ei asa.. asta in orasul natal ca acum sunt la bucuresti la facultate si nbu zice nimeni nimic..
am 1, , 90, 91 si 98 de kg...
nu exista oare exercitii sau medicament e sa scazi in inaltime sa te faci mai mic nu stiu.. :(
mai aud pe strada iauite-l si pe asta ce mare e guliver, nu stiu ce... nu tipa la mine dar aud ca vb ei asa.. asta in orasul natal ca acum sunt la bucuresti la facultate si nbu zice nimeni nimic..
am 1, , 90, 91 si 98 de kg...
nu exista oare exercitii sau medicament e sa scazi in inaltime sa te faci mai mic nu stiu.. :(
2 comentarii
Stai linistit, cei invidiosi spun asa..arati bine, doar ca ar trebui sa mai dai jos vreo 8-10 kg jos.Medicamente ca " sa scazi " in inaltime nu exista, nu lua sub nici o forma pastile pentru ca auzi nu stiu ce prostii de la unii sau de la altii...Cumpara-ti o bicicleta sau mergi mai mult pe jos, 2 statii zilnic cu pas grabit..Ai ameteli, dureri dese de cap ? Ai observat o crestere anormala, mai accelerata a mainilor, picioarelor, urechilor ? Te poti adresa unui endocrinolog daca e ceva dubios in dezvoltarea ta fizica ; daca nu, nu-ti fa probleme. Nu manca des la fast food, evita alimentele tratate intens hormonal / chimical [ coloranti, odorizanti, indulcitori, conservanti etc.].
Multumesc. Nu.. nu am probleme ca imi cresc mainile sau picioarele.. pur si simplu asa sunt eu...
sunt un baiat bine facut.. am 21 de ani sper sa nu mai cresc :(
stiu ca trebuie sa mai dau jos dar nu pot.. am facut si "foamea:" am stat flamand si tot nu am dat jos :(
sunt un baiat bine facut.. am 21 de ani sper sa nu mai cresc :(
stiu ca trebuie sa mai dau jos dar nu pot.. am facut si "foamea:" am stat flamand si tot nu am dat jos :(
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie