Va rog spuneti parerea sincera

08-03-2012
andrei2012
Nu este medic/terapeut
andrei2012
sunt complexat din cauza gretutatii mele si inaltimii mele

mai aud pe strada iauite-l si pe asta ce mare e guliver, nu stiu ce... nu tipa la mine dar aud ca vb ei asa.. asta in orasul natal ca acum sunt la bucuresti la facultate si nbu zice nimeni nimic..

am 1, , 90, 91 si 98 de kg...
nu exista oare exercitii sau medicament e sa scazi in inaltime sa te faci mai mic nu stiu.. :(
2 comentarii
0
08-03-2012, ora 23:12
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Stai linistit, cei invidiosi spun asa..arati bine, doar ca ar trebui sa mai dai jos vreo 8-10 kg jos.Medicamente ca " sa scazi " in inaltime nu exista, nu lua sub nici o forma pastile pentru ca auzi nu stiu ce prostii de la unii sau de la altii...Cumpara-ti o bicicleta sau mergi mai mult pe jos, 2 statii zilnic cu pas grabit..Ai ameteli, dureri dese de cap ? Ai observat o crestere anormala, mai accelerata a mainilor, picioarelor, urechilor ? Te poti adresa unui endocrinolog daca e ceva dubios in dezvoltarea ta fizica ; daca nu, nu-ti fa probleme. Nu manca des la fast food, evita alimentele tratate intens hormonal / chimical [ coloranti, odorizanti, indulcitori, conservanti etc.].
0
09-03-2012, ora 01:12
andrei2012
Nu este medic/terapeut
andrei2012
Multumesc. Nu.. nu am probleme ca imi cresc mainile sau picioarele.. pur si simplu asa sunt eu...

sunt un baiat bine facut.. am 21 de ani sper sa nu mai cresc :(
stiu ca trebuie sa mai dau jos dar nu pot.. am facut si "foamea:" am stat flamand si tot nu am dat jos :(
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul