Va rog un raspuns
Buna ziua
Am descoperit bubite pe limba, pe partea din spate, de culoare rosie..putin inflamate si inghit cu dificultate..initial am crezut ca ma doare in gat..ce poate sa fie? Acum..daca ma gandesc bine..s a mai intamplat o data si am crezut ca durerea provine din gat..am luat antibiotic si mi a trecut..dar si atunci si acum durerea a fost din senin si f acuta..si ma simteam umflata in gat..acum cateva zile aveam o senzatie de arsura pe limba si tot beam apa...e grav??
Am descoperit bubite pe limba, pe partea din spate, de culoare rosie..putin inflamate si inghit cu dificultate..initial am crezut ca ma doare in gat..ce poate sa fie? Acum..daca ma gandesc bine..s a mai intamplat o data si am crezut ca durerea provine din gat..am luat antibiotic si mi a trecut..dar si atunci si acum durerea a fost din senin si f acuta..si ma simteam umflata in gat..acum cateva zile aveam o senzatie de arsura pe limba si tot beam apa...e grav??
3 comentarii
Pe limba pot apărea afte bucale sant foarte dureroase poți căuta la farmacie glicerina boraxata sau poți încerca să faci spălături de câteva ori pe zi cu un pic de apa in care dizolvi un pic de bicarbonat, clătări bine gură și arunci afara.
Multumesc mult..asta o sa fac pana ajung luni la medic!!
sunt mii de postari pe forum unde se explica.
Durerile si inflamatiile din gat Bucala ...fara febra. sunt provocate de un reflux gastro-esofagian si alimente acre, acide, citrice, lamai, otet.s.a.
Durerile si inflamatiile din gat Bucala ...fara febra. sunt provocate de un reflux gastro-esofagian si alimente acre, acide, citrice, lamai, otet.s.a.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.