vaccin anti-acneeic...
buna as dori sa fac si yo vaccinul anti-acneic si nu stiu unde sa-l gasesc caci in Arad nu l-am gasit niciunde.ma puteti ajuta???.Va multumesc!!
2 comentarii
Nu cred ca exista un vaccin antiacneic bun pt toata lumea, dar iti pot spune ca exista un asa zis vaccin pt stafilococul aureus care este, una dintre bacterile implicate in producerea acnei.Daca vrei sa il faci vi in Timisoara mergi la institutul de igiena e pe Victor Babes(etaj 1cand in partea dreapta ) si in prima faza ti se va recolta un exudat faringian si nazal ti se va face o placa, ulterior se va izola serotipul tau de stafilococ si cu ajutorul lui se va face un vaccin.Costa cam 150 de lei si este destul de bun, cel putin pe mine m-a ajutat.
Dar trebuie sa mai mentionez faptul ca in producerea acnei sunt mai multi factori incriminati : factori hormonali, bacterii, stresul, alimentatia etc.
Multa sanatate!
Dar trebuie sa mai mentionez faptul ca in producerea acnei sunt mai multi factori incriminati : factori hormonali, bacterii, stresul, alimentatia etc.
Multa sanatate!
0
05-12-2009, ora 23:56
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Acneea la tine are cauză hormonala. Cu siguranţă a debutat după tratamentul cu testosteron şi zinc, tratament pe care l-ai făcut pentru voce!
Skinoren te poate ajuta, Clearogen la fel, vaccinul...poate!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Skinoren te poate ajuta, Clearogen la fel, vaccinul...poate!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese