Valori modificate analize - gastroenterologie, hipotiroidism autoimun

15-03-2019
caruceriu
Nu este medic/terapeut
caruceriu
Buna ziua,

Am efectuat de curand un set de analize, deoarece am fost diagnosticata cu hipotiroidism autoimun. Au iesit analize modificate pentru: GGT - 137, 17 (5, 0-34, 0/mg), TGP 134, 38 (5, 00-41, 00), TGO - 64, 33 (5, 00-32, 00), colesterol 248, 16 HDL 74, 41 si LDL 114, 93, alfa2 globulina 6, 15 (7, 00-11, 50), Gama-globuline 20, 01 (11, 00-19, 00), MCV 97, 00 (80-96), PLCR 10, 02 (12, 00-42, 00). Mentionez ca sunt sub tratament cu eutirox de 100, am plecat de la TSH 36 acum doi ani si acum este 3, 46. Anul trecut am facut si virusii hepatici, care erau negativi + markeri hepatita autoimuna, deasemeni negativi. La ecografie ficatul in limeite normale. As vrea sa stiu care ar putea fi cauza si ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sindromul de oboseală cronică ar putea fi dat de scăderea nivelului de hormoni tiroidieni
  • Terapia cu levotiroxină și calitatea vieții la pacienții cu hipotiroidism
  • Viața cu hipotiroidism
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.