Varul meu ma hartuieste sexual?
Salutare tuturor. Am un verisor de cruce mai mare cu 3 - 4 ani decat mine si... De vreo 3 ani s a angajat ca sofer pe tir si la inceput a tot venit pe la noi. Orice conversatie aveam se rezuma mai mult sau mai putin la sex, dar numai cand eram singuri. In public nu vorbea cu mine. Si dupa ce pleca ma tot suna si pentru ca i freaked out a little bit am intrerupt cumva legatura cu el.
A mai venit acum 2 luni si pentru ca nu a putut sa stea decat cateva ore mi a cerut numarul de telefon si m am gandit ca poate s a mai schimbat. De atunci tot imi zice sa merg cu el in afara romaniei cu tirul si ma ia cu draga si imi zice ca sunt frumoasa si ma tot intreaba de viata mea sexuala si ce fac eu cu iubitul meu (care nici nu il am) sau... de exemplu: m a intrebat daca beau si i am zis ca nu mai beau si el: dar cand beai ce faceai cu baietii? Exact asa m a intrebat. Si numai chesti de genul asta. Altceva nu vorbeste cu mine.
E mai rau ca la inceput. Mie mi se pare atat de ciudat si cateodata imi e si frica sa raspund la telefon. Now he really freak me out.
Voi ce credeti? Ar trebui sa fac ceva sau doar sa il ignor... ? Va multumesc
A mai venit acum 2 luni si pentru ca nu a putut sa stea decat cateva ore mi a cerut numarul de telefon si m am gandit ca poate s a mai schimbat. De atunci tot imi zice sa merg cu el in afara romaniei cu tirul si ma ia cu draga si imi zice ca sunt frumoasa si ma tot intreaba de viata mea sexuala si ce fac eu cu iubitul meu (care nici nu il am) sau... de exemplu: m a intrebat daca beau si i am zis ca nu mai beau si el: dar cand beai ce faceai cu baietii? Exact asa m a intrebat. Si numai chesti de genul asta. Altceva nu vorbeste cu mine.
E mai rau ca la inceput. Mie mi se pare atat de ciudat si cateodata imi e si frica sa raspund la telefon. Now he really freak me out.
Voi ce credeti? Ar trebui sa fac ceva sau doar sa il ignor... ? Va multumesc
10 comentarii
aha si inca ceva daca ii spui parintilor nu vor crede
parerea mea e sal ignori si cand vine pe la voi te faci ca ai treaba si nu sta in preajma lui
Am incercat sa il evit inainte din cauza subiectul discutiilor, dar tot venea la mine in camera. Dar am crezut ca s a mai schimbat. Si din cauza as asta vrea sa rup iarasi legatura cu el pentru ca ma simt prea inconfortabil cand vorbim la telefon si in preajma lui.
Cat despre parinti... eu lui mama ii povestesc de toate si m am gandit sa ii spun dar imi e frica ca ar rade de mine si ar zice ca sunt bolnava sau ceva nu e inregula cu mine, deci chiar am sa iti iau sfatul in cosiderare si ii voi spune.
Multumesc melisa23
Cat despre parinti... eu lui mama ii povestesc de toate si m am gandit sa ii spun dar imi e frica ca ar rade de mine si ar zice ca sunt bolnava sau ceva nu e inregula cu mine, deci chiar am sa iti iau sfatul in cosiderare si ii voi spune.
Multumesc melisa23
Nu ignora, chiar daca par toate a joaca. Cand te mai suna, fa in asa fel incat ori sa nu-i raspunzi si-i spui ca nu l-ai auzit, ori, mai bine, de fiecare data da-i telefonul unuia dintre parinti cu motivu ca ai vorbit destul cu el. Sa vada de cate ori te cauta. Iar la discutiile directe, cauta sa nu ramai numai cu el sau chiar sa-i spui: esti cam insistent, acum lasa-ma. Daca vezi ca tot insista, inregistreaza cu tel. daca ai cum, tot ce-ti spune, dar fara sa-si dea seama. Esti femeie si orice ti se pare ca intrece masura e de luat in seama, fie ca-i vorba de varul tau sau altcineva! Mai bine exagerat de precauta, la o adica, decat sa te trezesti ca da navala peste tine sau sa spuna ca l-ai incurajat, sa te simti tot tu vinovata cu ceva.
0
01-10-2010, ora 23:06
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Stimată d-ră/d-nă Tarjabv,
Din păcate, vărul dvs., cel puţin în aparenţă, analizând comportamentul verbal expus de către dvs., este erotoman, adică, medicalmente vorbind, suferă de EROTOMANIE (EROTOMANÃE - Stare patologică care se caracterizează prin predominarea ideilor obsesiv-sexuale şi a înclinaţiei anormale de a hărţui sexual diferite persoane considerate ca fiind compatibile cu satisfacerea unor dorinţe sexuale mai mult sau mai puţin anormale).
Faceţi tot posibilul să-l ignoraţi total şi renunţaţi la frica de a fi luată în râs sau de a fi considerată bolnavă, aşa încât să puteţi discuta deschis cu părinţii dvs. (informaţi-vă părinţii cu privire la comportamentul denaturat al vărului dvs., făţă de propria dvs. persoană).
Evitaţi circumstanţele în care puteţi rămâne singură cu dânsul! (dacă nu le puteţi evita, din varii motive, măcar detaşaţi-vă total de ceea ce vă spune, facând în aşa fel încât să nu-i induceţi raţionamentul cum că şi dvs. vă doriţi ce-şi doreşte dânsul, adică un raport sexual).
_
ATENŢIE! Orice (potenţială)ieşire din sfera normalităţii, care vă psihotraumatizează(care vă poate psihotraumatiza), chiar şi unică fiind, în sensul frecvenţei, trebuie să vă mobilizeze pentru a evita vreo consecinţă gravă (nu ezitaţi chiar şi contactarea autorităţilor abilitate - cele care au competenţa să ia atitudine legală conformă cu tipul de încălcare a drepturilor dvs.).
_
DISCUTAŢI CU PĂRINŢII DVS., în principal, şi fiţi precaută!
Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze.
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Din păcate, vărul dvs., cel puţin în aparenţă, analizând comportamentul verbal expus de către dvs., este erotoman, adică, medicalmente vorbind, suferă de EROTOMANIE (EROTOMANÃE - Stare patologică care se caracterizează prin predominarea ideilor obsesiv-sexuale şi a înclinaţiei anormale de a hărţui sexual diferite persoane considerate ca fiind compatibile cu satisfacerea unor dorinţe sexuale mai mult sau mai puţin anormale).
Faceţi tot posibilul să-l ignoraţi total şi renunţaţi la frica de a fi luată în râs sau de a fi considerată bolnavă, aşa încât să puteţi discuta deschis cu părinţii dvs. (informaţi-vă părinţii cu privire la comportamentul denaturat al vărului dvs., făţă de propria dvs. persoană).
Evitaţi circumstanţele în care puteţi rămâne singură cu dânsul! (dacă nu le puteţi evita, din varii motive, măcar detaşaţi-vă total de ceea ce vă spune, facând în aşa fel încât să nu-i induceţi raţionamentul cum că şi dvs. vă doriţi ce-şi doreşte dânsul, adică un raport sexual).
_
ATENŢIE! Orice (potenţială)ieşire din sfera normalităţii, care vă psihotraumatizează(care vă poate psihotraumatiza), chiar şi unică fiind, în sensul frecvenţei, trebuie să vă mobilizeze pentru a evita vreo consecinţă gravă (nu ezitaţi chiar şi contactarea autorităţilor abilitate - cele care au competenţa să ia atitudine legală conformă cu tipul de încălcare a drepturilor dvs.).
_
DISCUTAŢI CU PĂRINŢII DVS., în principal, şi fiţi precaută!
Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze.
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Pai am incercat de fiecare data sa ma detasez de subiect si sa nu ii raspund la intrebari si el ma intreba de ce schimb subictul sau de ce fac pe desteapta. I am zis ca nu inteleg de ce e curios de toate acestea si el imi zicea ca e normal si ca pot sa il intreb si eu tot ce vreau dar i am zis ca eu nu vreau sa stiu nimic despre el si el tot insista cu e normal si e normal. Cat despre raport sexual? Dumnezeul meu ca nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva. Mie numai normal nu mi se pare ce ma intreaba sau imi spune. Nu imi dau seama ce e cu el.Chiar nu aveam nevoie si de asa ceva.
Acum s a suparat pe mine pentru ca iarasi am refuzat sa merg cu el dar mi se pare prea dubios pentru a iesi din tara cu el chiar si pentru 2saptamani. Eu chiar sper sa nu mai vorbim ani de zile si sa ma lase in pace, dar stiu ca tot ma va suna pentru ca asa face. Dar voi reusi eu cuma sa fac sa ma lase in pace.
Multumesc mult Ecletica si Mr. Nick
Acum s a suparat pe mine pentru ca iarasi am refuzat sa merg cu el dar mi se pare prea dubios pentru a iesi din tara cu el chiar si pentru 2saptamani. Eu chiar sper sa nu mai vorbim ani de zile si sa ma lase in pace, dar stiu ca tot ma va suna pentru ca asa face. Dar voi reusi eu cuma sa fac sa ma lase in pace.
Multumesc mult Ecletica si Mr. Nick
parera mea e k ar trb sa-l ignori daca te mai viziteaza invoca si tu fel de fel de motive sa iesi sa pleci sa numai stai in compania lui pt k si asta probabil ii da un aer de macho atata timp kt atunci cand esti cu el iti tot propune una alta direct sau indirect, gaseste-ti alte ocupatii knd apare pe la tine si nu-l aborda.pt k indiferenta doare si poate poate daca nu e chiar asa obsedat va termina cu avansurile astea.ciao
"Si fostul meu iubit era obsedat sexual si mie mi se parea amuzant si ma amuzam pe seama lui destul si el imi zicea sa tac, sa tac ca poate ma auzea cineva. :D Mi-a placut mult de el asa cum era si imi place si acum :D "
Cred ca tot tu ai postat asta.
Cu tot dragul te ajutam, cu o parere de la distanta, dar ai grija de tine.Pune-ti in ordine gandurile, dorintele, atitudinilie, indiferent care sunt ele si "nu-ti fie jena". Aici nimeni nu te judeca, vrem doar sa te ajutam daca este posibil, in masura in care spui cat mai obiectiv care este problema.
Sper sa nu ma intelegi gresit.
Cred ca tot tu ai postat asta.
Cu tot dragul te ajutam, cu o parere de la distanta, dar ai grija de tine.Pune-ti in ordine gandurile, dorintele, atitudinilie, indiferent care sunt ele si "nu-ti fie jena". Aici nimeni nu te judeca, vrem doar sa te ajutam daca este posibil, in masura in care spui cat mai obiectiv care este problema.
Sper sa nu ma intelegi gresit.
Eclectica. ca e foarte vigilenta
:)
Pana la urma iti place sau nu de baiat, ca poate are ganduri serioase cu tine ?
La arabi de ex, sunt tolerate relatiile intre verisori, sunt frecvente si nu sunt ceva deosebit.
E cam ciudat, dar daca insisti, e strict problema voastra, nu conteaza ceilalti.
:)
Pana la urma iti place sau nu de baiat, ca poate are ganduri serioase cu tine ?
La arabi de ex, sunt tolerate relatiile intre verisori, sunt frecvente si nu sunt ceva deosebit.
E cam ciudat, dar daca insisti, e strict problema voastra, nu conteaza ceilalti.
Deci un anumit verisor se dadea la mine si ma soca oarecum. Exul si verisorul sunt 2 pers. diferite. Exul meu era pur si simplu mai obsedat, dar (nu am scris asta pana acum) nu inseamna ca ma lasam la dorintele lui. Mai intai de toate la mine sunt principiile mele ce le sustin cu tarie orice ar fi. Dar eu nu il vedeam deloc egoist, vulgar etc. Chiar daca il refuzam nu se supara si se comporta normal. Am intalnit si baieti care erau foare draguti cu mine si cand il refuzam se schimbau pe loc. Ne-am despartit pentru ca stam la o distanta de vreo 8 ore cu masina mica distanta unul fata de celalalt, dar mai tinem legatura. Se intelege mai bine? :D
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.
Mai multe informații despre: hartuirea sexuala