Vitiligo sau nu ?
Buna, am si eu o problema de pe la 15-16 ani (acuma am 20), niste pete albe pe corp, insa sunt de dimensiuni mici si nu se maresc, vara cind ma bronzez ele se inrosesc. Am fost la mai multi medici, profesori si au zis ca e vitiligo, si ca in viitor petele astea albe se vor mari, insa ele au ramas de aceiasi dimensiune ca si cum erau cind aparuse. Puteti sa'mi ziceti cineva de pe forum, ce poate fi ? cum sa o tratez? caci sunt convins ca nue vitiligo. Care poate fi motivul aparentei ei ? Va sunt recunoscator din start pentru raspunsuri. :)
2 comentarii
Buna ziua. Exista intr-adevar situatii care seamana cu vitiligo si sunt in realitate altceva, insa daca un dermatolog (nu medic de familie, interne etc.) v-a spus diagnosticul, cred ca are dreptate. In vitiligo evolutia nu este neaparat cu extindere continua, poate sa existe doar o etapa in care petele cresc in dimensiuni, dupa care se opresc (cum a fost la dvs.atunci cand au aparut). Exista tratamente pentru vitiligo, nu neaparata definitive, dar totusi functioneaza.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Vreau ca sa ma indrumati, sa ajung acolo unde se trateaza vitiligo. Va rog un link sau vre-o clinica unde se trateaza asa ceva. Va sunt recunoscator!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp