Vreau sa slabesc!

17-03-2013
NarcisRugby
Nu este medic/terapeut
NarcisRugby
Salut, am 14 ani 1.80 si +80 kg, vreau o metoda de slabit, puteti include si o dieta si ce sport sa fac sau exerciti fizice :), as vrea sa slabesc cam 7-10 kg :)Astept raspunsuri!
3 comentarii
0
19-05-2013, ora 19:00
AnaBelle03
Nu este medic/terapeut
AnaBelle03
Din fericire pentru generatia noastra, s-a inventat youtoube-ul. Deci, nu stiu parerea altora, dar eu m-as plictisi daca as face intocmai aceleasi exercitii fizice in fiecare zi. Plus ca la un moment dat te obisnuesti cu ele si nu mai au un efect asa puternic. Is o gramada de canale care au o gramada de videouri cu exercitii pentru orice. Mai ales ca vazand cat de bine arata persoanele din video-urile respective, te ambitioneaza si pe tine sa muncesti mai mult ;). Eu am circa trei canale care imi plac :
http://m.youtube.com/user/XFitDaily
http://m.youtube.com/user/passion4profession
http://m.youtube.com/user/charliejames1975
Cam acelasi lucru si despre dieta... Nu trebuie sa manaci trei migdale pe zi ca sa slabesti, si mai ales pentru ca atunci cand te infometezi corpul elimina un cornon care ingrasa si mai tare.important e sa mananci multe fructe si legume, dulciuri deloc si minim 2 litri de apa pe zi ;) si nici sa nu te gandesti sa mananci seara ! S-ar putea sa iti fie destul de greu sa nu mananci dupa 18, dar ai putea incepe prjn a nu manca dupa 20:00. Inca un lucru ar mai fi, sa jncerci sa iei mesele la acelesi ore zilnic.
Si Daca chiar nu iti place prima idee cu exercitiile fizice pe care ti- am dat-o, atunci ar mai fi sa incepi prin a practica un sport, daca nu deja o faci, dar pe langa asta ai mai putea merge cu bicicleta sau cu rolele. Un sport pe care multi il uita si nu-i dau mare importanta ar fi saritul coardei. chiar ajuta in multe chestii,
0
29-06-2013, ora 00:27
barbaru
Nu este medic/terapeut
barbaru
la ani tai si la greutatea pe care o ai iti recomand sa mergi la un instructor de culturism si cu ajutorul unei vointe de fier si prin munca asidua vei reusi, principalul pas e sa renunti la dulciuri, paste, paine, orice fel de carbo, fara carne cu grasime pe ea si clar nu parajita, evita sosurile, consuma alimente foarte slabe dar cu o concentratie mare de proteina iti recomand piept de pui cu legume, acum e vara gasesti foarte ushor legumele dar fara cartof, doar legume pt salate sau legume congelate fara orez cum iti vine tie mai ushor, plus extrem de multa miscare combinata cu niste arzatoare de grasime... in funtie de bugetul tau...iar dupa efortul de la sala iti recomand sa iei si o proteina dietetica din zer deoarece sistemul tau imunitar va scadea putin in urma arzatoareleor de grasime si daca nu vei sonsuma si proteina din zer vei pierde masa musculara si vei ramane cu grasimea, lucrul acesta se va manifesta cu un minus la cantar, dar deloc incantator, cel mai bine dute la un instructor cum ti-am mai zis
0
27-06-2019, ora 21:07
ZalinaZix9
Nu este medic/terapeut
ZalinaZix9
Ți-aș recomanda să slăbești naturist. Poți descarca ceva video cu ----------* și să încerci să respecți ce se spune. Dar pe scurt este important să-ți pui un scop clar, de exemplu 1 kg pe lună, asta deja 12 kg pe an. Așa e cel mai sanatos. Deci e nevoie să faci sport si să sleimini toate produsele care sunt grase, și să maninci mai multe fructe, verdeață, legume. :)

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.