Vreau sa știu dacă sunt alcoolica!

12-10-2021
Noemy maimutica
Nu este medic/terapeut
Noemy maimutica
Vreau sa știu dacă beau aproape spun aproape ca nu beau in fiecare zi, vreau sa știu dacă sunt alcoolica? Beau câteva sute de grame de vodca atat, nimic altceva! Când spun câteva sute nu ma refer la 500 gr, vreo 150-200 atat! Am și un copil de 9 luni dar am grija de el, soțul e mai mereu plecat de acasă! Vreau sa știu dacă asta înseamnă sa fii alcoolic! Și ce anume m-ar ajuta sa scap de așa ceva? Eu din punctul meu de vedere zic ca reușesc sa ma las singura de așa ceva pentru ca nu beau zilnic dar poate exista altceva ce ar putea sa ma ajute!
2 comentarii
0
12-10-2021, ora 20:05
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Doamna cu parere de rau va spun ca o sa ajunge-ti cit de curind in categoria celor alcoolici, daca simtiti nevoiea de a bea si tarie e grav.Dupa 200 grame de votca mai sunteti in stare sa aveti grija de copil ? Eu beau o gura seara (40-50 ml) nu 200.
""Și ce anume m-ar ajuta sa scap de așa ceva? ""

Pai ca sa scapati de acest obicei costisitor , faceti altceva care sa va aduca beneficii in viata de famile si a sanatatii, eu va propun sa cumparari o banda fitnes (o sa recuperati banii din costul bauturii) si zilnic sa faceti miscare care va va aduce numai beneficii.
0
13-10-2021, ora 01:20
Noemy maimutica
Nu este medic/terapeut
Noemy maimutica
La mine nu este nevoia de a bea, adică nu simt nevoia sa beau! Și nu beau 150-200 gr odată, beau in câteva ore sau chiar toată ziua, altceva nu beau, mai beau și apa plata de dimineata pana seara! De asta zic ca nu cred ca sunt alcoolica! Și nu beau in fiecare zi! Când și când!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: