Vreau un raspuns urgent si serios

22-02-2016
Liviu999
Nu este medic/terapeut
Liviu999
Buna seara. In urma cu câteva zile am facut sex cu prietena mea, protejat, prezervativul nu s a rupt ( am venrificat dupa ) am o intrebare: dupa ce am ejaculat, am mai continuat câteva minute si îmi este frica sa nu fi curs pe langa inelul prezervativului chiar daca aceasta avea sperma in el... Imi este firca sa nu fi ajuns in vagin si sa am parte de o sarcina nedorita. Poate sa iasă sperma pe langa inelul prezervativului ? (acesta era întins bine ) Pot sa îmi pun problema unei sarcine nedorite ?
6 comentarii
0
22-02-2016, ora 09:55
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Buna ziua,
Daca prezervativul era strans pe penis (la baza/inel) nu exista acest pericol. Pe viitor insa este recomandat sa retrageti penisul din vagin la cateva secunde dupa ejaculare, tocmai datorita acestui risc.
0
22-02-2016, ora 10:06
Liviu999
Nu este medic/terapeut
Liviu999
Prezevativul din cate am observat era strâns pe penis, dar sperma era si in laterale interiorului prezervativului, îmi e frica sa nu se fi scurs pe langa acel inel deşi nu prea am vazut urme, exista posibilitatea sa iasă prin jurul inelului ? Pot sa îmi pun problema unei sarcine nedorite ?:|
0
22-02-2016, ora 10:10
Psihologie, Bucuresti
Nu cred ca este cazul sa va faceti griji, daca prezervativul era intreg si inelul strans.
0
22-02-2016, ora 10:14
Liviu999
Nu este medic/terapeut
Liviu999
Rupt sigur nu era, strâns cred ca era perfect pentru ca era rulat perfect iar eu nu am observat scurgeri pe langa când l am dat jos... Dar îmi este frica ca sa nu fi scurs f putin, se poate sa ajungă in vagin si sa fie o sarcina ?
0
22-02-2016, ora 10:48
Psihologie, Bucuresti
V-am raspuns deja de doua ori...
0
22-02-2016, ora 10:49
Liviu999
Nu este medic/terapeut
Liviu999
Ok, va multumesc ! Sper sa fie cum ati spus dumneavoastra :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici