vsh, crp si fibinogen marit
Buna seara,
Am avut o durere de genunchi, am facut urmatoarele analize
Acid uric seric 6.4
Proteina c reactiva 1.7
Facor reumatoid 8
Vsh 30
Fibrinigen 572
Pe radiografie au spus ca e inceput de gonartroza, am programare luna viitoare la institutul de reumatologie,
Problema mea e ce analize as putea sa fac pt rinichi , avand in vedere ca mi se umfla gleznele.
Daca ma duc la medicul de familie stau la coada si nu am timp sa ma inca invoiesc o zi si in plus n-au fonduri pt. analize compesate.
Mi-ati fi de un real folos sa stiu ce pot sa fac ca sa stiu ca rinichii sunt ok.
Am avut o durere de genunchi, am facut urmatoarele analize
Acid uric seric 6.4
Proteina c reactiva 1.7
Facor reumatoid 8
Vsh 30
Fibrinigen 572
Pe radiografie au spus ca e inceput de gonartroza, am programare luna viitoare la institutul de reumatologie,
Problema mea e ce analize as putea sa fac pt rinichi , avand in vedere ca mi se umfla gleznele.
Daca ma duc la medicul de familie stau la coada si nu am timp sa ma inca invoiesc o zi si in plus n-au fonduri pt. analize compesate.
Mi-ati fi de un real folos sa stiu ce pot sa fac ca sa stiu ca rinichii sunt ok.
2 comentarii
pt rinichi :examen sumar de urina, creatinina serica.Dar edemele de la membrele inf pot fi cauza unui ortostatism prelungit, afectiuni renale, afectiuni hepatice si afectiuni cardiace.Pt a exclude rinichiul tiam spus ce trebuie facut, in raport cu ficatul ar trebuii proteinele plasmatice iar pt cord trebuie control cardiolog (ecg eco...)
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Multumesc,
la ficat eu am facut decat transaminazele pina acum, cred ca ar putea fi prima varianta pt ca am probleme cu circulatia, iar umflaturile cedeaza daca fac miscare (alergare, role)
la ficat eu am facut decat transaminazele pina acum, cred ca ar putea fi prima varianta pt ca am probleme cu circulatia, iar umflaturile cedeaza daca fac miscare (alergare, role)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?