Zgomot in gat cand inspir pe gura! Rog ajutor!
Acest gust in gura apare numai la tusea seaca din timpul zilei, noaptea si spre dimineata tusea cu expectoratie nu mai are acel gust ciudat.Cand imi vine sa ragai dupa mese n am acel gust.
Cristinel17 cum ai scapat ca acum e randul meu.
Oameni buni inspir si expir pe nas si n gat la expiratie mi se aude un zgomot independent inauntru ca si cum as avea un pisoi care miorlaie in pieptul sau esofagul sau laringele meu...naiba stie.La fel tuse cu gust metalic de sange.Dar nu e sange daca scuip.Cum scap? Ce am?Noaptea se activeaza chestia asta pt ca adorm...mi se nfunda nasul...inspir si expir pe gura si se inflameaza gatul si apar zgomotele.Persista dimineata pana beau un ceai apoi ziua dispar.
VA ROG SFATUITI MA.
Oameni buni inspir si expir pe nas si n gat la expiratie mi se aude un zgomot independent inauntru ca si cum as avea un pisoi care miorlaie in pieptul sau esofagul sau laringele meu...naiba stie.La fel tuse cu gust metalic de sange.Dar nu e sange daca scuip.Cum scap? Ce am?Noaptea se activeaza chestia asta pt ca adorm...mi se nfunda nasul...inspir si expir pe gura si se inflameaza gatul si apar zgomotele.Persista dimineata pana beau un ceai apoi ziua dispar.
VA ROG SFATUITI MA.
Salut CatalinMI!Cu rabdare multa incearca sa bei ceai caldut de busuioc si de cimbru indulcite cu putina miere.EVITA bauturile acidulate, carbogazoase, alcoolul si cafeaua.In loc de cafea bea un ceai verde.Poti folosi si ghimbirul ras in salate.Paine mai putina si cam tot ce contine gluten cat mai putin.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11amigdalita sau faringita ?
- 2Faringita. Posibil focar de infectie? Ce complicatii poate da?
- 5faringita cronica hipertrofica - in fiecare dimineata.. gat uscat care ma pisca
- 10faringita sau amigdalita
- 5Rinosinuzita si faringita
- 8Aerosoli: probleme cu faringita
- 12De cativa ani ma confrunt cu o faringita care ma deranjeza
- 4Faringita
- 7probleme orofaringiene
- 3faringita hipertrofica rog o parere
- 1Raceli repetate, aproape lunar
- 4Simptome multiple faringe-lueta-limba
- 4Faringita?
- 0hemoleucograma
- 1Faringita acuta