Faringita?

17-12-2013
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Buna ziua

Am mucozitati in gat si nu stiu ce pote fi..de fapt nu stiu de unde provine din gat sau de pe trahee...mi se strange mereu in gat mucus, si imi dreg mereu vocea ca sa rup ce este acolo si sa elimin..de tusit tusesc rar..reflux gastro nu am pt ca nu am arsuri, nu mi vine mancarea inapoi, si am facut endoscopie in mai si a fost ok...nasul nu este infundat..am mai avut pusee, si in primavara si toamna trecuta..in primvara am facut si o spirometrie care a aiesit ok, m-a ascultat la plamani si a zis ca nu se aude nimic si ca ar fi o laringita..mi-a dat acc si siropt pt gat..tot in primavara am fost consultata de catre orl ist care mi-a zis ca am mucus in gat si m-a intrebat daca fumez,..am fumat dar nu multe tigari maxim 5 tigari pe zi, nu stau in aer conditionat si praf...si mi-a pus diagnosticul de faringita cronica..acum nu stiu daca asta este cauza sau altceva..ce pot face, sau ce sa iau ca sa nu mai am probleme?multumesc..aaa si am obs cand ies in frig simptomele se accentueaza..
4 comentarii
0
17-12-2013, ora 15:35
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
mucozitatile seformeaza pe mucosa din cauza produselor alimentare producatoare de Mucus
citesti pe google care sunt acestea...si nu le mai consumi.
0
17-12-2013, ora 15:38
carla2010
Nu este medic/terapeut
carla2010
Ai diabet? Bomboanele cu eucalipt mai ajuta. Ceaiul de musetel ajuta mucoasele digestive, are efect calmant, plus proprietati antibactiriene, dar nu-l bea totusi o perioada lunga. Mai mananca si usturoi, intareste sistemul imunitar.
0
17-12-2013, ora 16:20
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Aoleo sper ca nu am diabet..ultimele analize in aprilie erau ok..de fapt n am sete excesiva sau altele..am cumparat Voseptol, ca am vazut ca d ul doctor recomanda, dar nu stiu cat timp sa iau?multumesc pt sfaturi..o sa mananc si usturoi si o sa citesc despre alimente..
0
12-01-2014, ora 16:43
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Buna ziua din nou..am obs ca am o usoara arsura, cred ca e de la cafea, beau pe stomacul gol in fiecare zi..sa fie de la asta simptomele?se rezolva arsura asta?am gaviscon, sa iau o saptamana?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Îmi curge apă din nas
  •