Zguduire/lovitură la cap
Bună tuturor!
Ieri ziua, mă plimbam pe trotineta electrică pe un drum cu foarte multe gropi, prim urmare, traseul a fost unul care m-a zguduit (zdruncinat) destul de mult, având viteza de 30 km/h. Fiind ipohondru, mă gândeam ca nu cumva, creierul să se fi deplasat, existând acel tip de traumatism cranian, care se întâmplă în momentul zguduirilor. Mă gândeam să fac un RMN, ce părere aveți? Când să apelez la RMN si când nu? Să merg la medic? Sunt slăbit oricum, în ultima vreme. Mulțumesc!
Ieri ziua, mă plimbam pe trotineta electrică pe un drum cu foarte multe gropi, prim urmare, traseul a fost unul care m-a zguduit (zdruncinat) destul de mult, având viteza de 30 km/h. Fiind ipohondru, mă gândeam ca nu cumva, creierul să se fi deplasat, existând acel tip de traumatism cranian, care se întâmplă în momentul zguduirilor. Mă gândeam să fac un RMN, ce părere aveți? Când să apelez la RMN si când nu? Să merg la medic? Sunt slăbit oricum, în ultima vreme. Mulțumesc!
1 comentarii
Creierul nostru sta bine acolo in cap, nu este afectat de orice zdruncinatura cum spui tu. El sta in submersie ca si fatul la mama lui. Intre el si cutia craniana este lichidul cefalo rahidian care continua pe coloana vertebrala. Ce vrei sa afli la RMN ca stai bine, eu zic sa stai linistit ca nu ai nici o problema.
Daca aveai o cazatura, lovitura ori alte manifestari se justifica un control.
Daca aveai o cazatura, lovitura ori alte manifestari se justifica un control.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ameteli dupa o lovitura in moalele capului
- 2ameteala dupa lovitura
- 3lovitura la cap - accident de masina
- 2lovitura la cap
- 0Lovitura la cap
- 1lovitura la cap
- 3Durere de cap dupa o lovitura de acum doi ani?!
- 1lovitură cap
- 0M-am lovit la tampla stanga
- 0durere de cap intr-un singur loc
- 0Lovitură puternica la cap
- 1lovitură la cap
- 0Lovitura la cap
- 2Ajutor! Durere la cap, rmn cerebral
- 1Ajutor, lovitura cap+interpretare CT!
- 4Ajutor urgent! pot da într-un hematom cranian?
- 1Lovitura cap - greata, vărsături și nu pot sa ma ridic din pat din cauza amețelii
- 1M-am lovit la cap - durere in tampla se duce spre ureche, ameteli
- 1Lovitura cap copil 8 ani
Mai multe informații despre: lovitura la cap
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: