Zona zoster si scoala
Am fost diagnosticat cu Zona Zoster(desi in mod ciudat nu ma mananca, nu ma doare) si as dori sa pot merge in continuare la scoala ca sa nu pierd timpul caci sunt a 12 a si e un an greu.Vreo metoda de izolare a veziculelor?Multumesc Anticipat.
4 comentarii
Daca nu va supara puteti merge la scoala, insa sa va feriti de curenti de aer reci si avertizati colegii care nu au facut varsat de vant sa stea mai la distanta de dvs.
Va multumesc Domnule Doctor pentru raspuns!E o forma usoara de 2-3 cm patrati deci ma pot duce caci nu-mi provoaca neplaceri!
de 6 zile am niste dureri, intepaturi, arsuri groaznice insuportabile in partea dreapta sub coaste aceste dureri au fost asociate cu o dischinezie biliara de catre medicul de familie dar aseara mi au aparut niste pete rosi cu niste bubite mici cu lichid in ele in zona unde am amvut durerile si am mancarimi groaznice si cand ma scarpin ma ustura si inca prezint dureri in zona respectiva
Probabil ca ati facut o zona zoster. Mergeti acum la un medic dermatolog pentru a va prescrie un tratament.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3VITILIGO-remediu?
- 5vergeturi la 17 ani
- 10doresc un raspuns rapid si serios
- 5Penis curbat spre stnaga (am 15 ani)
- 3fiica mea in varsta de 11 ani are probleme cu auzul
- 3un fel de cosuri pe testicole
- 6Probleme cu niste bubite pe penis
- 4Despre vocea subtire la adolescent
- 6zona zoster - un tratament rapid...
- 3Penis foarte mic 5 cm si in stare de erectie 10 cm maxim
- 3adolescenta, par rar
- 5chist osos: urmari, recuperare...
- 6bila alba pe ata penisului aproape de varful penisului
- 8fosta prietenului meu
- 11Am un baiat de 13 ani cu probleme de comportament atat acasa cat si la scoala
- 1uneori am dureri in piept
- 0Durere post zosteriana.
- 2Interpretare analize zona zoster
Mai multe informații despre: Zona Zoster Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: