Zyprexa
Intrebare pentru Mr. Nick
Ac um aprope un an de zile am inceput un tratament pentru tulburare de panica cu dimineata: 1 Cipralex, 1/2 Diazepam, 1/2 Xanax si seara: 1 Zyprexa de 5 mg, 1 Diazepam, 1 Cipralex, 1 Mirtazapina, 1 Xanax. In urma cu 1 saptamana tratamentul meu ramases la dimineata: 1/2 Xanax, 1/2 Cipralex si seara 1/2 Xanax, 1/2 Cipralex, 1 Zyprexa la 2 zile, 1/2 Diazepam. Dupa aceea doamna doctor mi-a scos Zyprexa si Xanax si dupa cateva zile am inceput sa am niste stari foarte ciudate: imi tremura mainile, simt arsuri sau furnicaturi pe tot corpul, am mereu un nod in gat. As dori sa stiu daca este normal sa se intample asa si cat o sa dureze. Acum aceste stari s-au mai diminuat, dar a ramas o durere de cap care incepe cum ma ridic din pat si persista toata ziua. Multumesc!!
Ac um aprope un an de zile am inceput un tratament pentru tulburare de panica cu dimineata: 1 Cipralex, 1/2 Diazepam, 1/2 Xanax si seara: 1 Zyprexa de 5 mg, 1 Diazepam, 1 Cipralex, 1 Mirtazapina, 1 Xanax. In urma cu 1 saptamana tratamentul meu ramases la dimineata: 1/2 Xanax, 1/2 Cipralex si seara 1/2 Xanax, 1/2 Cipralex, 1 Zyprexa la 2 zile, 1/2 Diazepam. Dupa aceea doamna doctor mi-a scos Zyprexa si Xanax si dupa cateva zile am inceput sa am niste stari foarte ciudate: imi tremura mainile, simt arsuri sau furnicaturi pe tot corpul, am mereu un nod in gat. As dori sa stiu daca este normal sa se intample asa si cat o sa dureze. Acum aceste stari s-au mai diminuat, dar a ramas o durere de cap care incepe cum ma ridic din pat si persista toata ziua. Multumesc!!
3 comentarii
0
22-05-2012, ora 00:55
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hristos a înviat!
Stimată dră/dnă ela_gilda, stările ciudate pe care le aveţi sunt şi nu sunt normale, în acelaşi timp; pe de o parte sunt normale, dacă ţinem cont de criteriul discontinuării medicaţiei psihoactive cu care organismul dv. se OBIŞNUISE, dar, pe de altă parte, sunt şi anormale, dacă ţinem cont de criteriul somatic fiziologic codat genetic să fie străin de astfel de manifestări. Practic, după scoaterea din schema terapeutică a antipsihoticului (Zyprexa) şi a benzodiazepinei (XANAX), la un interval de timp scurt, organismul dv. a început să psihosomatizeze un dezechilibru funcţional complex şi dinamic, într-un ansamblu de interferenţe şi interdependenţe active cu ambianţa vieţii dv. psihice (psihismului), adică a început să genereze, să manifeste şi să întreţină la nivel fizic răsunetele unor conflicte psihologice cu substrat neuro-psihiatric, răsunete care-şi au rădăcina în dezechilibrul produs de lipsa activităţii farmacologice a celor două medicamente scoase, medicamente cu acţiunea cărora organismul dv. devenise obişnuit, că să vă scriu în stil pur ştiinţific. Şi mai exact, scurt şi la obiect, stările dv. ciudate sunt obiective, pentru că sunt doar un strigăt al unui organism care a fost lăsat fără un combustibil cu care devenise partener de reacţie, ca să spun aşa.
Stările dv. necesită o examinare profesionistă.
Vă recomand să mergeţi la dna. doctor şi să-i spuneţi ce mi-aţi spus şi mie, pentru ca dânsa să ştie cum să vă ajusteze medicaţia, în aşa fel, încât să reducă răspunsul negativ al metabolismului dereglat al unor neurotransmiţători şi al receptorilor acestora.
NU vă ignoraţi simptomatologia şi NU amânaţi consultul medical!
Simptomele dv. sunt trecătoare.
Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
Stimată dră/dnă ela_gilda, stările ciudate pe care le aveţi sunt şi nu sunt normale, în acelaşi timp; pe de o parte sunt normale, dacă ţinem cont de criteriul discontinuării medicaţiei psihoactive cu care organismul dv. se OBIŞNUISE, dar, pe de altă parte, sunt şi anormale, dacă ţinem cont de criteriul somatic fiziologic codat genetic să fie străin de astfel de manifestări. Practic, după scoaterea din schema terapeutică a antipsihoticului (Zyprexa) şi a benzodiazepinei (XANAX), la un interval de timp scurt, organismul dv. a început să psihosomatizeze un dezechilibru funcţional complex şi dinamic, într-un ansamblu de interferenţe şi interdependenţe active cu ambianţa vieţii dv. psihice (psihismului), adică a început să genereze, să manifeste şi să întreţină la nivel fizic răsunetele unor conflicte psihologice cu substrat neuro-psihiatric, răsunete care-şi au rădăcina în dezechilibrul produs de lipsa activităţii farmacologice a celor două medicamente scoase, medicamente cu acţiunea cărora organismul dv. devenise obişnuit, că să vă scriu în stil pur ştiinţific. Şi mai exact, scurt şi la obiect, stările dv. ciudate sunt obiective, pentru că sunt doar un strigăt al unui organism care a fost lăsat fără un combustibil cu care devenise partener de reacţie, ca să spun aşa.
Stările dv. necesită o examinare profesionistă.
Vă recomand să mergeţi la dna. doctor şi să-i spuneţi ce mi-aţi spus şi mie, pentru ca dânsa să ştie cum să vă ajusteze medicaţia, în aşa fel, încât să reducă răspunsul negativ al metabolismului dereglat al unor neurotransmiţători şi al receptorilor acestora.
NU vă ignoraţi simptomatologia şi NU amânaţi consultul medical!
Simptomele dv. sunt trecătoare.
Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
Va multumesc foarte mult pentru raspuns Mr. Nick. Am fost la psihiatru si mi s-a reintrodus Xanax in doza mai mica, urmand sa fie scos treptat in 6 saptamani si de asemenea Septomin pentru 2 luni. Credeti ca Septominul poate avea reactii secundare?. Sper sa scap de aceste efecte secundare ca de 1 an de zile ma chinuie ingrozitor.
O zi frumoasa,
Ela
O zi frumoasa,
Ela
Inca o intrebare, Mr. Nick. Fac tratament pentru tulburare de panica si acum tulburare anxioasa de peste un an. Depresia s-a dus in mare parte, dar inca ma sperii de reactiile corpului meu, in fiecare zi ma astept sa am iar palpitatii, sa nu-mi gasesc locul si asta ma face sa plang si sa fiu agitata si nu ma pot concentra la cum ar trebui sa-mi traiesc viata si ce sa fac sa-mi fie bine. Am impresia ca medicamentele acum doar tin in frau aceasta afectiune, mai ales anxietatea si nu stiu ce sa-i mai fac. Mentionez ca ma duc la un psiholog de 1 an de zile si cand am avut starea aceasta de agitatie dupa medicamente mi s-a recomandat sa ma obisnuiesc cu cine sunt acum si sa merg mai departe impreuna cu afectiunile mele. Numai ca este incredibil de greu si as vrea sa revin la cum eram inainte de aceasta boala. O sa fiu dependenta de medicamente toata viata? Aveti vreun sfat?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Acest videoclip îți va schimba viata
- 4Atacuri de panica cu dureri de piept
- 1Lipsă/dificultate de concentrare
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
- 2Insomnie
- 3Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica