Kali bichromicum - Bicromat de potasiu

©

Autor: Redacția ROmedic

- bronsita - O tuse sacaitoare, cu zgomot metalic, ce incepe cu o gadilitura in gat si expectoreaza un mucus galben. In piept se simte o senzatie de raceala si tusea poate duce la dureri in cosul pieptului sau in umeri. In timpul somnului respiratia este zgomotoasa. Problemele sunt mai grave dimineata, dupa masa si dupa expunerea la aer deschis. Pacientul se simte mai bine in pat, la caldura.

 

- migrene - Migrene cu durere chinuitoare simtita in puncte mici, sau durere localizata deasupra sprancenelor. La inceputul durerii pacientul este foarte sensibill lumina, iar vederea slabeste treptat. Starea de greata si ameteala sunt intense, insa varsaturile nu amelioreaza situatia. Persoana se poate simti mai bine dupa ce sta intinsa in pat la caldura.

 

- raceli si viroze - Remediul este indicat pentru etapele mai inaintate ale racelii, cu mucus lipicios si dens, care este eliminat cu greutate din nas si gat. Persoana poate avea dureri la radacina nasului sau o tuse expectoranta puternica. Odihna si caldura aduc ameliorare.

 

- rujeola - Rujeola cu simptome de raceala agravate in timp. Pot aparea tuse cu secretie galbena, dureri de urechi si ochi lipiciosi. Simptomele sunt mai grave dimineata si persoana se simte cel mai bine in pat, la caldura.

 

- migrene - Migrene intense cu vedere incetosata si durere ce se extinde la fata si dantura, impreuna cu stari de greata, varsaturi si o senzatie de arsura in gat si stomac. Persoana afectata se simte mai bine daca se odihneste si mai bine daca face miscare.

 

- rau de miscare - Remediul este indicat atunci cand greata si senzatia de ameteala sunt intense si persoana afectata vomita un lichid galben. Aceasta se simte mai rau daca sta in picioare si poate fi foarte slabita. Oasele fetei sau mici puncte din cap pot fi dureroase. Remediul este benefic si pentru raul de mare.

 

- artrita reumatoida - Acest remediu este indicat atunci cand durerea cauzata de artrita alterneaza cu astmul sau durerile de stomac. Durerea poate aparea si disparea subit, sau nu se localizeaza. Discomfortul si inflamatia se agraveaza de la caldura si de la vremea calduroasa.

 

- candida - Acest remediu este indicat in vaginitele cu secretie galbena si consistenta, care produce mancarimi si arsuri vulvei. Simptomele se pot agrava dimineata. Persoana se simte mai bine de la odihna si caldura.


Data actualizare: 03-06-2018 | creare: 07-12-2008 | Vizite: 28883
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!