Cu drag va astept in spatiul psihoterapeutic atat pentru servicii de evaluare clinica, consiliere, psihoterapie, dar si evenimente de grup: ateliere de educatie parentala, grupuri de suport ,sesiuni de autocunoastere, dezvoltare personala, relaxare pentru copii, tineri, adulti.
ROmedic Cabinete medicale Pitesti Cabinete Logopedie Logopedie Pitesti

Cabinet Testari Psihologice Pentru Permis Auto Pitesti

Cabinet Testari Psihologice Pentru Permis Auto Pitesti
Autor: Oana Purdel
Accesați fișierul [format pdf]

Cabinetul  de Testari Psihologice pentru obtinerea permisului auto Pitesti

 

 respecta metodologia din cadrul psihologiei transporturilor si presupune urmatoarele tipuri de activitati:

 

Testarea si evaluare psihologica a persoanelor care solicita permis auto (categoriile A, AM, A1, A2, B, BE, B1, C, C1, CE, C1E, D, D1, D1E), finalizata cu emiterea unui aviz psihologic permis auto care va specifica aptitudinea pentru categoria solicitata.

 

Testare si examinare psihologica a conducatorilor auto la solicitarea angajatorului/institutiei abilitate – sesizare, accident, angajare, redobandire permis auto suspendat sau anulat;

 

Testare si evaluare psihologica la angajare si periodica a celor care conduc autovehicule de serviciu sau personale in interesul firmei si in timpul orelor de serviciu sau se deplaseaza cu acestea intre locul de munca si domiciliu;

 

Testare si evaluare psihologica a soferilor profesionisti si managerilor de transport la angajare, control periodic, testare finalizata cu emiterea avizului psihologic tip siguranta transporturilor.  

 

Testul psihologic la obtinerea permisului auto va urmari prezenta la nivel de admisibilitate a capacitatilor cognitive, psihomotorii, de reglare si autoreglare, precum si a trasaturilor de personalitate necesare formarii si consolidarii comportamentului specific activitatii de conducere auto Sunt evaluate in acest sens: calitatile perceptive si ale atentiei (precizie, eficienta, concentrare, mobilitate, distributivitate), memoria imediata, nivelul abilitatilor psiho-motorii (timp de reactie, vigilenta, coordonare senzoriomotorie, autocontrol, capacitate de invatare motorie, rezistenta la factori perturbatori, nivel global de performanta), atitudinea fata de risc, echilibrul emotional si nivelul de rezistenta la stres

 

CABINETUL DE TESTARI PSIHOLOGICE PENTRU PERMIS AUTO PITESTI

 

dispune de o baterie de teste avizate de catre Colegiul Psihologilor din Romania, menite sa evalueze capacitatile cognitive si psihomotorii, precum si personalitatea celor interesati sa obtina permisul de conducere.   

 

Dupa cum bine stim, circulatia rutiera presupune un ansamblu complex de relatii interpersonale. Acestea au o importanta majora in dinamica traficului, actionand in sensul cresterii sau reducerii sigurantei lui.  

 

Conducerea unui autovehicul este o activitate complexa, dinamica, ce presupune existenta unor aptitudini specifice solicitarilor acesteia , fiind necesara asigurarea unor criterii psihologice minimale, de aici si importanta care se acorda unui examen psihologic auto.  

Cabinetul de testari psihologice pentru permis auto Pitesti, este autorizat de catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii pentru efectuarea examenului psihologic pentru obtinerea permisului de conducere. Avizul psihologic permis auto si Avizul psihologic transport marfa/persoane se elibereaza pe loc.

 
Programare