Cu drag va astept in spatiul psihoterapeutic atat pentru servicii de evaluare clinica, consiliere, psihoterapie, dar si evenimente de grup: ateliere de educatie parentala, grupuri de suport,sesiuni de autocunoastere, dezvoltare personala, relaxare pentru copii, tineri, adulti.
ROmedic Cabinete medicale Pitesti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Pitesti

Recomandări de la pacienți

24-08-2021
Barbu Edi, 21 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Experiența cu doamna Oana Purdel a fost una care mi-a schimbat viața cu mult in bine, care m-a făcut sa am curaj și încredere in mine și care mi-a dat glas sa vorbesc in fata unor oameni care ma intimidau. Ii multumesc și o recomand cu toată inima deoarece este o femeie calda, care este acolo pentru tine oricând!!

08-07-2021
Alina, 39 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Doamna Oana ,este un psiholog extraordinar ,o recomand cu mare căldură tuturor ,,chiar pune suflet și este foarte dedicata în ceea ce face ,am intrat la dansa in cabinet foarte demoralizată ,cu moralul la pămînt și am ieșit un alt om ,mult mai încrezătoare în mine ,o doamna excepțională !!!

08-07-2021
Lita Elena Sorina, 22 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Un terapeut excepțional cu tehnici incredibile de dezvoltare și autocunoaștere potrivite pentru regăsirea sinelui.
Recomand cu încredere aceasta persoana datorită felului ei de a comunica si emoției pe care o transmite.

12-06-2021
Oana Georgescu, 38 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Punct ochit, punct lovit. Aceasta este expresia care se potriveste cel mai bine experentei pe care am avut-o cu Oana. Am identificat problema si am rezolvat-o pas cu pas. Multumesc tare mult!

31-05-2021
Eliza Pantilica, 29 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am inceput sa o recomand pe doamna Oana spunand ca este un psiholog extraordinar,unul de exceptie,dar mai presus de asta este o doamna minunata. Am intrat in cabinetul dansei cu moralul la pamant,demoralizata total insa am iesit alta persoana,mult mai increzatoare,mai puternica,a reusit sa ma faca sa trec peste starile mele,m a facut sa gandesc altfel, sa vad viata intr-un mod pozitiv.Ii multumesc din tot sufletul si ii voi fii recunoscatoare mereu pt toata implicarea!

27-05-2021
Cocosila Luciana Maria, 33 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Sunt foarte mulțumită. O recomand pe doamna Oana Purdel este o persoana deosebita și m-a ajutat și ma ajuta sa îmi revin după momentele grele prin care trec

10-03-2021
Tudor Nicoleta, 34 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O recomand pe doamna Oana Purdel din tot sufletul.
Un om excepțional, profesionist, empatic.

10-03-2021
Teodorescu Alin, 40 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Un psiholog deosebit,care se dedica 100% in relatia cu pacientul!!!

16-06-2020
Narcisa, 38 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Super mega multumita este o psihoholoaga minunata am reusit sa trec peste cele mai urate si dificile momente din viata mea

10-06-2020
Vlad, 26 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Cel mai bun psiholog ever . M-a ajutat sa ma pun pe picioare in situatiile care eram la pamant . Pentru asta ii Multumesc frumos doamnei Oanei Purdel .

01-06-2020
Rodica, 52 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O adevărată profesionistă.Corectitudinea și determinarea sînt cuvintele care o caracterizează .

26-05-2020
Ana - Maria, 19 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

În clinica doamnei Oana m-am simțit foarte bine ,am avut șansa să cunosc o persoană deosebită ,dedicată muncii ei , înțelegătoare , răbdătoare atunci cund nu înțelegeam ceva anume .De fiecare dată cănd plecam îmi simțeam inima din ce în ce mai ușoară ,iar zâmbetul din ce în ce mai mare.

Chiar și cănd ți-e foarte greu ,dânsa te va ajuta în a trece anumite Obstacole de pe drumul numit Viață până cănd se va asigura că pe celelale asemănătoare le poți trece și fără călăuză .

Mă bucur că am întâlnit o persoană precum dânsa !
M-a făcut să văd unele aspecte ale vieții altfel , să mă descopăr mai bine ,să mă bucur de fiecare clipă de fericire ca și cum ar fi ultima și mă eliberez de sentimentele negative .

Mulțumesc !!!


Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare