Prima clinică din România care folosește tehnologia ecografica REMS pentru determinarea densității și fragilitatii osoase pentru diagnosticarea osteopeniei sau osteoporozei în cadrul reumatologiei și endocrinologiei. Tratament cu excimer 308nm pentru vitiligo, psoriazis, dermatită atopică în cadrul dermatologiei.
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Dermatologie și venerologie Dermatologie și venerologie Bucuresti

Dermatologie și venerologie în Bucuresti

În cadrul Clinicii Osteodensys se pot efectua evaluările pacienților de către medici specialiști dermatologi prin consultație (anamneză), dermatoscopie sau analizarea leziunilor cu lampa WOOD. În urma evaluării, pacientul primește recomandări și tratament din partea medicilor noștri specialiști dermatologi după stabilirea diagnosticului care pot include analize specifice de sânge, electrocauterizarea unor leziuni sau efectuarea fototerapiei cu excimerul dermatologic exciplex.

 

Medicina este într-o continuă evoluție, în fiecare zi învățăm lucruri noi, iar Dermatologia a evoluat mult în ultimii ani atât din punctul de vedere al posibilităților de diagnostic, cât și al tratamentului. Obiectivul nostru este să venim în sprijinul pacientului cu un diagnostic precis și cu metode de tratament inovative.

 

Medicii dermatologi se ocupă cu diagnosticul și tratamentul pacienților cu afecțiuni ale pielii, unghilor sau părului.

 

 

 Listă servicii:


Medici / terapeuți:

 
Programare