ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Optică medicală și optometrie Optică medicală și optometrie Iasi

Misiune

Platinum Optic isi propune sa va ofere cea mai buna vedere posibila, identificand precis - prin mijloace computerizate - atat dioptriile Dvs. precum si tipul de lentila si de rama potrivite stilului Dvs. de viata. Ne propunem sa facem din ochelarii de vedere un accesoriu placut si dorit, mai degraba decat un accesoriu necesar. Scopul nostru este de a rafina din multitudinea de tratamente, geometrii, materiale si designuri disponibile, exact varianta care va serveste cel mai eficient in activitatile pe care desfasurati. Cautam in permanenta solutii cat mai apropiate de ideal pentru toate viciile de refractie, pana gasim alaturi de Dvs, ochelarii cei mai buni, cei mai frumosi si cei mai eficienti raport cost - valoare.

 

Valori 

Apreciem si oferim amabilitatea, tratam toate solicitarile cu maximum de respect, nu ne multumim cu solutii aproximative, invatam din experienta acumulata, investim permanent in educatia noastra de specialitate pentru a fi cat mai pregatiti in acest domeniu. Avem placerea de a va consilia in alegerea lentilei potrivite, cream relatii profesionale permanente cu clientii nostri, carora le urmarim istoricul si le pastram evidenta consultatiilor, pentru a urmari evolutia viciului de refractie in timp. Zambim, nu pentru ca trebuie ci pentru ca asta se intampla cand faci un lucru din pasiune. 

 

Experienta

Pana in prezent, in cei 14 ani de activitate, compania noastra a montat si livrat peste 100.000 de ochelari, a efectuat aproximativ 70.000 de consultatii, a format aproximativ 38 de specialisti in consiliere - prezenti in cele 5 puncte de lucru din regiunea Moldovei, a rulat peste 600 de feluri de lentile, a participat la peste 80 de traininguri de specialitate si a incheiat contracte de colaborare cu 28 de furnizori importanti, nationali si internationali, din domeniul opticii medicale.

 

 

Programari telefonice

Platinum Iasi (Independentei) - (0733) 667 008
Platinum Iasi (Stefan) -             (0733) 667 005
Platinum Piatra Neamț -            (0733) 667 003
Platinum Roman -                     (0733) 667 006
Platinum Targu Neamț -            (0733) 667 004

Ultimele recomandări de la pacienți:

01-09-2017
Madalina-Elena, 53 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Cea mai buna optica medicala din Iasi! Rar intalnesti dedicarea si profesionalismul de care au dat dovada. Recomand cu incredere!

23-01-2017
Acatrinei, 32 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Cred ca as spune despre Dvs. ca sunteti cam cei mai performanti in acest domeniu. Atat eu cat si sotia mea suntem purtatori de ochelari cu experienta, (eu de 18 ani, sotia si mai mult) si pot sa spun ca specialistii si produsele Dvs. sunt demne de recomandat

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare