ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Optică medicală și optometrie Optică medicală și optometrie Iasi

Discount

Discount
Autor: Daniel Amarandei

Politica noastra de discount-uri este una universala, pentru toate categoriile de clienti. Avand in vedere ca produsele comercializate in reteaua de optica medicala Platinum Optic sunt produse competitive, performante, este complicat de oferit un discount relevant pentru fiecare categorie de produse - simultan. Asadar, va rugam sa fiti conectati la ofertele noastre, cel mai sigur pe parcursul unui interval scurt de timp, avem pregatita cel putin o oferta pentru categoria Dvs. de interes. Preferam sa va oferim un discount personalizat, in functie de necesitatile resimtite la un moment dat, pentru fiecare categorie de lentile / rame / consultatii / ochelari de soare / etc. Campaniile noastre nu sunt unele agresive sau intruzive, ci, mai degraba echitabile, avantajoase pentru ambele parti. Ca si pprocente, ele se incadreaza intre 3% si 90%, - plafon care nu este maxim, ci intamplat pana in prezent. Totodata, in cazul a doua campanii concomitente, specialistii nostri va vor prezenta ambele promotii in derulare, pentru a va putea calcula / distribui bugetul cum considerati mai intelept.

 

Pe parcursul unui an se pot desfasura nu mai putin de 28 de campanii promotionale, fiecare utila pentru categoria sa tinta, dintre care, chiar si cate 4 concomitent.

 

Urmariti ofertele Platinum Optic si cereti detalii specialistilor nostri din punctul de lucru care va este comod, live, telefonic, sau prin intermediul social media!

 
Programare