ROmedic Cabinete medicale Iași Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Iași

Antrenează-ți voința

Antrenează-ți voința
Autor: FUN-PSI

 

Zece exerciții simple care îți vor întări voința

 

„ Există o cale de a întări voința cuiva? ”

Aceasta a fost întrebarea din mintea unor cercetători prin care ei au făcut descoperiri despre știința din spatele acestei virtuți umane. Făcând multe testări au descoperit că voința e ca un mușchi care obosește dacă e folosit peste măsură și care cere să fie realimentat.

Deci, dacă acționează ca un mușchi, poate fi și antrenat?

După încheierea câtorva studii, am primit răspunsul! Cu practica potrivită, voința poate fi întărită exact ca și alt mușchi din corp.

Avertizare necesară: ca orice altă practică, aceste exerciții pot fi provocatoare. De altfel, îți exerciți voința în același fel în care îți folosești mâinile și picioarele. Dar este demonstrat științific că vei obține rezultate.

Deci, deși va fi dificil pe termen scurt, probabil va fi mai ușor să spui nu tentațiilor în timp, așa că fă „gimnastică „ și rămâi pe planurile pe termen scurt.

 

  • Zece minute de meditație

  • Meditația îți va da rezultatele cele mai rapide de pe lista de programe de antrenament a voinței. Prin meditație îți antrenezi creierul să de concentreze și să reziste nevoii de a se rătăci. Cercetările arată că doar după 2-3 zile de practică a meditației pentru 10 minute pe zi, creierul va fi capabil să se concentreze mai bine, vei avea mai multă energie și vei fi mai pușin stresat.

     

     
    Programare