Sanguinaria - Specie de mac canadian

©

Autor: Redacția ROmedic

- bursita - Remediul este indicat pentru bursita la umar, in special cel drept. Ridicarea bratului se face cu dificultate si durerea se poate extinde in tot bratul daca se misca umarul. Dincomfortul poate creste in timpul noptii, de la sederea pe partea afectata si de la intoarcerea in pat. Alte indicatii sunt fata rosie si predispunerea la alergii sau migrene.

 

- hipertensiune arteriala - O senzatie ca sangele se ridica la cap, cu obraji rosii si fierbinti, precum si pulsatii in gat. Persoana poate avea migrene, de obicei pe partea dreapta si care se agraveaza de la lumina si zgomot. Sunt tipice probleme cu partea dreapta a gatului si umerilor, alergii, arsuri la inima si probleme digestive. Simptomele se agraveaza de la miscare si se pot ameliora de la intuneric si somn. Alte indicatii sunt pofta de mancaruri picante si tendinta de a se simti rau de la dulciuri.

 

- migrene - Migrene pe partea dreapta, cu tensiune in gat si umeri, extinzandu-se spre frunte, cu o senzatie de izbucnire in ochi. Vibratiile, lumina si zgomotul maresc discomfortul. Durerea se amelioreaza dupa varsaturi, gaze sau eructatii, precum si dupa somn. Persoanele care au nevoie de acest remediu au migrene cauzate de sarirea peste mese si sufera si de probleme digestive si alergii.


Data actualizare: 31-03-2019 | creare: 07-12-2008 | Vizite: 3864
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeași secțiune: