Walkbot: soluție avansată pentru recuperarea membrelor inferioare

©

Autor:

Walkbot: soluție avansată pentru recuperarea membrelor inferioare
În era tehnologiei medicale avansate, Walkbot se evidențiază ca un robot exoschelet inovator, dedicat reabilitării eficiente a membrelor inferioare. Prin abordarea sa precisă și optimă, Walkbot redefinește conceptul de terapie, fundamentându-se pe dovezi empirice și experimente clinice.

Proiectat să ofere un model natural de mers, Walkbot este o soluție vitală pentru pacienții cu afecțiuni precum accident vascular cerebral, leziuni ale măduvei spinării și tulburări de mers. Dispozitivul ajustează automat rigiditatea, asistența și rezistența, adaptându-se continuu la progresul pacientului în timpul exercițiilor.

Walkbot nu doar oferă terapie de înaltă calitate, ci și inspiră și motivează. Cu setările sale personalizabile, acesta poate fi adaptat la nevoile individuale ale fiecărui pacient. Terapeuții pot controla precis antrenamentul, accelerând astfel procesul de recuperare și îmbunătățind calitatea vieții pacienților.

Walkbot furnizează un model de antrenament complet pentru simularea mersului la pacienții adulți. Acesta facilitează reconstrucția corectă a sistemului proprioceptiv al pacientului și corectează postura mersului, îmbunătățind echilibrul și funcționalitatea mușchilor afectați.

Acest exoschelet ajustabil se adaptează perfect dimensiunilor și nevoilor individuale ale pacienților, oferind o experiență de recuperare personalizată și eficientă.
  • mers asistat și controlat: Cu funcția sa de mers asistat și controlat, acest dispozitiv permite pacienților să-și recâștige mobilitatea, încurajându-i să efectueze mișcări corecte și coordonate ale membrelor inferioare.
  • feedback vizual și auditiv: Asistentul robotic furnizează feedback vizual și auditiv pentru a ghida pacienții în timpul exercițiilor și pentru a-i motiva să mențină o formă corectă și să depună eforturi adecvate.
  • personalizare și ajustare: Prin capacitatea sa de personalizare și ajustare, acest robot poate fi adaptat la nevoile specifice ale fiecărui pacient. Parametrii precum viteză, rezistență și unghiurile de mișcare pot fi ajustate pentru a crea un program de recuperare individualizat.
  • monitorizarea progresului de recuperare: Prin colectarea datelor și monitorizarea progresului pacienților în timpul ședințelor de reabilitare, Walkbot permite medicilor și kinetoterapeuților să evalueze și să ajusteze tratamentul în timp real, asigurând astfel siguranța și eficacitatea procesului de recuperare.

Compania REO Medical dispune de tehnologii de ultimă generație în zona recuperării medicale precum Walkbot, oferind instruire și suport continuu prin traininguri și workshopuri cu specialiști în domeniu.

Reo Medical Romania
Șoseaua Străulești 144
0723 744 885
contact@reo-medical.ro

Data actualizare: 25-03-2024 | creare: 25-03-2024 | Vizite: 34
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeasi sectiune: