cand incep copiii sa vorbeasca?

10-06-2009
brodolina
Nu este medic/terapeut
brodolina
buna ziua!
sunt mamica unui baietel de 1 an si 11 luni, care spune doar, , mama, , , tata si vorbeste in limba lui. mentionez ca a avut o trauma cranica acum un an. copiii dvs cand au inceput sa vorbeasca? si inca ceva: nu mananca daca nu-i pun dvd-ul cu desenele lui preferate. mananca si se uita la desene in acelasi timp. ai dvs fac la fel? va rog mult o parere. multumesc anticipat,
o zi buna tuturor!
3 comentarii
0
10-06-2009, ora 16:48
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Nu am copii dar fetita pe care am botezat-o tocmai a implinit 4 ani si nu vorbeste deloc bine.A inceput sa vorbeasca acum un an dar f.greu.In legatura cu mancatul la desene eu sunt de parere ca orice invat are si dezvat si depinde de dvs.
numai bine!
0
11-06-2009, ora 09:32
danabv
Nu este medic/terapeut
danabv
eu am o fetita, dar stiu ca baietii vorbesc mai tarziu. Nu e cazul sa va ingrijorati inca, in definitiv Lucian Blaga a vorbit doar la patru ani! Evident nu e cazul sa asteptati asa de mult; duceti baiatul la un medic pediatru, daca sunteti ingrijorata. Incercati sa-i schimbati obiceiul de a manca in timp ce se uita la desene, ese un obicei foarte daunator care ii va da peste cap sistemul digestiv. pentru toata viata.
Numai bine!
0
09-03-2010, ora 14:27
tanya 25
Nu este medic/terapeut
tanya 25
Si eu am o fetita de 1 an si 11 luni, care vorbeste foarte putin dupa parerea mea, zice mai multe cuvinte, uneori chiar icearca sa imbine cuvinte, cind o intrebi citi ani are spune doi..., insa nu-s prea linistita caci cunosc alti copii de aceeasi virsta care vorbesc bine.Credeti ca copiii care incep a vorbi greu sint dezvoltati mintal mai slab?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul