Dependenta de jocuri de noroc

22-10-2011
ralllu88
Nu este medic/terapeut
ralllu88
Acum ceva timp imi descarcam off-urile pe acest forum in leg cu problemele mele de cuplu.. lipsa de comunicare, lipsa vietii sexual etc.. Acum am aflat ca sotul meu e dependent de jocurile de noroc. Joaca la ruleta toti banutii pe care ii are si ne este foarte greu. Parintii lui stiau de aceasta problema, de la ei am si aflat ce se intampla, sunt disperata. Refuza sa mearga la psihoterapeut, e sigur ca nu are nicio problema, e nervos, frustrat. Ieri a pierdut 650 de euro dar am inteles ca asta e o suma mica comparativ cu ce s-a intamplat in trecut. E dependent si de pariuri sportive, nu accepta niciun fel de ajutor. Va rog sa nu imi scrieti lucruri gen 'Paraseste-l', pentru ca nu e atat de simplu cum pare. El e un om bun, fidel dar acesta e un viciu prea mare. Exista vreo solutie, cum pot sa il ambitionez, sa il fac sa isi dea seama ca e o mare prostie ce face el?
19 comentarii
0
22-10-2011, ora 03:56
Dr. Andrei Dumitrescu
Psihologie, Bucuresti
Dr. Andrei Dumitrescu
Ok nu-l lasa, dar separa-te cu banii de el.
Si ascunde actele de casa.
Terapia da in general rezultate reduse in cazul gambling-ului, intrucat majoritatea dependentilor de acest fel nu vor schita nici o miscare reala in directia de a fi clienti de psihoterapie.

Exista studii care au aratat ca uneori functioneaza un tratament medicamentos creat in vederea adictiilor de droguri. Dar te lovesti iar de aceeasi problema: probabilitatea e foarte mica - ca el sa aiba o intentie si in aceasta directie.
0
22-10-2011, ora 09:36
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Eu însumi am suferit de asta în trecut. Aşa că vă pot spune, din proprie experienţă, că e vorba de o boală serioasă. În cazul meu, vindecarea a venit când am început să pun pe hârtie rezultatele, făcând un fel de contabilitate în partidă simplă, în care scriam pe o coloană sumele câştigate şi pe cealaltă sumele pierdute. Rezultatul, după un an a fost: balanţă 10 000 de lei (o sută de milioane lei vechi) pentru coloana cu roşu. Dar nu m-am oprit: am vrut să mă refac, motiv pentru care în anul următor am jucat mai agresiv. Rezultatul: 21 000 (două sute zece milioane). Într-o zi, mergeam prin târgul auto şi văd un BMW superb, verde închis metalizat, în stare excelentă. "Cu cât îl daţi, domnule ?" "Dacă sunteţi hotărât să-l luaţi, îl las la 300 de milioane". "Ei, nu, întrebam aşa, de curiozitate" i-am spus. Adevărul e că nu mai aveam aceşti bani. M-am străduit, vreme de doi ani, să-i pierd în cazinouri, lucru care mi-am dat seama că îmi luase sute de ore de muncă. Pe urmă, mi-am făcut socoteala cam care sunt "costurile de producţie" pentru un cazino (mă duceam la cazinoul X din buricul târgului, exact vizavi de Universitate). Adunând cheltuielile cu chiria, întreţinerea, contractul cu bodyguarzii, salariile pentru crupierele acelea cu fustiţe, peştii exotici de 1000 de euro bucata care populau acvariul, etc, etc, am ajuns la o sumă impresionantă. Încasările trebuiau să fie pe măsura cheltuielilor şi ceva în plus, deoarece cazinoul e bine mersi acolo, fără nici cel mai mic semn de criză. Va să zică eu, şi alţi fraieri ca mine, am plătit vreme de doi ani chiria, salariile, fetele vesele, peştişorii, covorul roşu, etc. În plus, profitul, fiindcă o investiţie bună e aceea care se amortizează în şapte ani. Când mi-am sat seama de toate aceste lucruri, când mi-am dat seama că niciodată un cazino nu a dat faliment dând premii, ci singura lor grijă este să nu rămână fără fraieri care să joace, când am mai realizat şi că nu cunosc pe nimeni care să se fi îmbogăţit de la cazinouri (în afară de directorii de cazino), în schimb cunosc destule drame, mi-am dat seama că e o tâmpenie să merg mai departe pe acestă pantă şi mi-am jurat să nu mai calc printr-un cazinou bucureştean. Până acum am reuşit, ba chiar mă simt mult mai bine decât înainte.
0
22-10-2011, ora 13:03
ralllu88
Nu este medic/terapeut
ralllu88
Nu as risca niciodata sa ii dau prafuri, pastile, etc, poate doamne fereste are vreo reactie adversa... L-am sfatuit sa isi puna totul pe hartie, si a inceput, dar cand a realizat ce s-a intamplat a refuzat sa continue... Incerc sa vb cu el despre asta, nu se enerveaza dar pare ca nu ma baga in seama, face glume proaste sau imi spune sa nu il mai plictisesc. Sunt foarte ingrijorata pentru el.. Cum il pot determina sa munceasca mai mult si sa nu mai piarda vremea pe la casinouri... o fi vreun film documentar in acest sens??
0
25-10-2011, ora 14:28
davanna
Nu este medic/terapeut
davanna
poate, daca v-ati mobiliza toti membrii familiei, i-ati deschide ochii.Poate...oricum, intr-adevar, e o boala foarte grava.am o cunostinta care din cauza jocurilor de noroc si neavand pe nimeni sa-l ajute, a ajuns un boschetar.vorbiti voi cu un psihoterapeut, poate va da niste sfaturi macar, cum sa-l luati, ce sa-i spuneti.si inarmati-va cu rabdare, multa rabdare.
1
29-10-2011, ora 00:59
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
salut

pot sa iti dau niste informatii foarte utile. Lasa un id de mess pe privat daca esti interesata.
0
06-07-2012, ora 00:43
Mincu Felicia
Nu este medic/terapeut
Mincu Felicia
Anul trecut am aflat si eu de pasiunea sotului meu, poker pe internet, dupa o tentativa de suicid. A promis ca nu se mai apuca dar saptamana trecuta o alta tentativa cu pierderea unui loc bun de munca, acum pariuri sportive. O alta tentativa la el in afara casei. Acum a sustinut caci vrea sa se schimbe, este internat la psihiatrie. Un om bun si iubitor dar paralel datorii in banci. Nu stiu daca se poate vindeca cu medicamente fara terapie...Ajutati'ma cu un sfat.
0
14-12-2012, ora 10:47
dmunteanu
Nu este medic/terapeut
dmunteanu
La clinica Aquamarin se desfasoara un program de tratament gratuit pentru dependenta de jocurile de noroc, exista si o carte care te-ar putea ajuta: DEPENDENA DE JOCURI DE NOROC. Ghid de ajutor pentru jucătorii patologici de noroc şi familiile acestora, autor Steliana Rizeanu.
0
25-06-2013, ora 11:22
Psiholog Pentilie Marius
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Pentilie Marius
De obicei cei care sufera de o dependenta nu vad asta ca pe o problema, si vin in terapie la insistentele familiei si apropiatilor. Cred ca un prim pas ar fi sa-i evidentiezi intr-un mod asertiv dificultatile pe care le intampini din cauza preocuparii lui pentru jocurile de noroc (lipsa banilor, inmultirea grijilor) pe urma sa-i spui ca ti-ai dori ca el sa mearga totusi la o evaluare deoarece asta te-ar mai linisti pe tine. Vorbeste si cu parintii si prietenii sa intervina si ei. O sa fie totusi destul de dificil, chiar daca ajunge la terapie sa o urmeze. Oricum, primul pas va fi cresterea motivatiei pentru schimbare, pentru ca e destul de mica in jocul patologic de noroc, si automonitorizarea (asa cum zicea domnul doctor).
0
27-06-2013, ora 15:54
Psiholog Pentilie Marius
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Pentilie Marius
Cresterea motivatiei se poate face analizand avantajele si dezavantajele acestui comportament, ce ii place la jocurile de noroc, si ce uraste la ele. Totusi nu se poate impune nevoia de a face o schimbare, este nevoie ca el sa inteleaga singur efectele negative ale continuarii comportamentului si faptul ca se poate baza pe cineva care sa-l ajute sa il schimbe. Acum cei mai multi gambleri au impresia ca pot castiga sau ca sunt in castig, numai ca sentimentul de control pe care ti-l da alegerea unui numar la ruleta este iluzoriu, deoarece sansele vor ramane intotdeauna aceleasi. Pe langa mirajul castigarii unor sume mari de bani intr-un mod foarte usor mai este si placerea pe care o da castigul prin recompensele asteptate indelung. Chiar si pierderile au un rol in cocktail-ul de senzatii din timpul jocului. Asadar, incearca sa-l faci putin sa iasa din mediul asta si sa faceti alte lucruri noi si placute.
0
15-11-2013, ora 05:01
justme1985
Nu este medic/terapeut
justme1985
Va rog frumos sa ma ajutati! Sotul meu e dependent de pariuri, si problema mai grava este ca si lucreaza la o firma de pariuri.
Nu stiu ce sa fac. Sunt dispusa la orice sa-l ajut. Va rog ajutati-ma, pana nu o sa fie prea tarziu. Am vorbit cu el. imi zice ca stie si ca nu mai face, dar dupa o luam de la capat.
Va multumesc anticipat.
0
15-11-2013, ora 10:29
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
Va invit sa cititi discutiile de pe acest forum, legat de dependente, de orice fel. O parere interesanta este cel de-al treilea comentariu de la acest subiect, al unui medic.
Din pacate sunt putine lucruri pe care dv. le puteti face, insa cel mai important este acela de a il pune pe sotul dv. in legatura cu un psiholog, care sa il ajute sa rezolve aceasta problema. Este un proces de durata si necesita multa rabdare.
Poate ar fi o idee buna sa cautati impreuna un alt loc de munca.
0
19-11-2014, ora 09:14
toader ema
Nu este medic/terapeut
toader ema
buna ziua as dori sa ma ajutati si sa ma indrumati ptr a putea rezolva problema mea.Sotul meu are mania jocurilor de noroc dar foaret greu recunoaste ca sata face.noi avem 2 copii impreuna si eu sunt casnica deoarece sotul meu lucreaza la un hotel si ajunge seara tarziu si nu pot avea un servici.el castiga in jur de 3000 ron lunar dar la fel lunar pierde cca 500 rom la jocuri de noroc, iar eu mereu astept sa vad daca binevoieste sa imi aduca bani castigati, acasa ptr a putea face fie cumparaturi, fie ptr a putea plati gradinita unuia dintre copii avand in vedere ca avem 2 copii cu varsta cuprinsa intre 3 ani si 1 an si 7 luni.asa si sotul meu primeste bani in fiecare zi cca 100 ron.eu mereu il astept cu bani sa vina ca si eu ca orice om normal imi fac calcule si impart bani ptr necesitati dar el de mukte ori vene asa si zice NU AM PRIMIT AZI NIMIC POATE MAINE si tot asa pana trec 5 6 zile si la sfarsit dupa un scandal groaznic si bineinteles cu violente fizice din parte lui si violenta verbala din a mea recunoaste AM JUCAT LA PACANELE SI AM PIRDUT TOT.asta se intampla lunar de cand s/a angajat la acest hotel cca un 1 an.eu sunt la capatukl puterilor plang mereu si nu ma descurc cu bani, nici nu pot lucra ca nu vrea sa stea cu cei mici si nici u le pot oferi ceea ce ar fi normal copiilor.intre noi a aparut si discutia divortului dar imi e frica sa nu pierd copii deoarece el are in banca o suna de bani cu depozit bineinteles bani castigati impreuna inaintea copiilor din strainatate si sunt doar pe numele lui deoarece el zice ca nu are incerede in mine.eu miam dorit fff mult acesti copii si nu vreau sa ii pierd din cauza pacanelelor.VREAU SA MA AJUTATI SAU SA MA INDRUMATI CE MAI POT FACE ca de minciuna si scandal m/am saturat !!!!!
0
19-11-2014, ora 09:22
toader ema
Nu este medic/terapeut
toader ema
eu oricum as dori sa avem o familie normala asa cum ne/am dorit/o del ainceput da lucruruile se agraveaza din ce in ce mai mult si nu mai stiu cum sa/l iau ce sa/i zic sa fie bine la un psiholog am vrut sa merg cu el dar eu zice EU NU SUNT NEBUN si refuza el crede ca psihologul e acelasi cu psihiatrul.mamam lui e distrusa si ea ca incearca sa/i faca o casa sa aiba un de sta pe viitor dar cand aude astfel de lucruri se framnta singura.pe el nu/l intereseaza o casa o masina nimic vrea doar bani de aceea noi stam, la parinti mei ca nu avem unde sa mergem si nici nu vrea sa facem nimic sa ne fie mai bine de ex sa luam un credit sau cva de genul si bani ce ii are vrea sa/i tina acolo sa nu scoata din ei.
0
28-12-2014, ora 01:34
alexey BR
Nu este medic/terapeut
alexey BR
salutare...sunt nou pe aici, si e prima data cand imi spun "povestea" pe un forum de genu, si o fac deoarece am vazut niste povesti tragice care ma sperie si dupa parerea mea e cel mai serios forum...mda sa incepem "povestea" mea:am 25 de ani si sunt jucator de pacanele de 4 ani, totul a inceput intr_o seara la un suc cu prieteni.era ceva de genu' cazino ca sa intelegeti unul din prieteni mei se juka la un aparat si lua milion dupa milion, totul bine si frumos pana aici[tin sa va anunt ca eram contra jocurilor de noroc de tot felu' exceptie loto]la un moment dat ma duc lanaga el si ii spun "gata frate le_ai luat bani...esti pe plus hai la masa" la care el imi raspunde "stai langa mine alex un pik mai joc 10_20 de lei si mergem...sta un pic si imi spune ia 10 lei si baga aici langa mine"...am stat cred 10 sec si mam gandit...nu am ce sa pierd sunt bani lui ma prostesc si yo, mi_a aratat cum sa fac akolo si am inceput sa jok dupa aprox 1min imi apar pe ecran 3 de 7...777 in diagonala si am vazut in coltul din stanga 10000 de credite ma opresc si il intreb ady cate credite am akolo sau ce e ala si el imi spune felicitari ai luat septarii ai un milion alex.{orikum e mult mai inflorita povestea dar v_am spus pe scurt}si uite asa a inceput zilele din ce in ce mai inorate, usor usor la saptamana bagam 20 30 de lei ajungeam akasa cu 150 200 de lei "bulan" eram de speriat intre toti prieteni mei aveam un noroc de nedescris tin minte o faza la care tot cazinoul a ramas cu gura cascata ma asez sa joc la un aparat bag 50 de lei selectez jocul{cufere pt cine stie} imi fixez betul pe 90 apas o data si pac 100000 de lei...toti imi spunea ce ai ba alex ai mancat c...:))) DOAMNE ce vremuri tot paradisul asta a tinut aprox 1am si 6_7 luni pana sa inchis cazinoul...apoi am sat o luna linistit si am inceput sa joc la "RENUMITUL" Milion intr_o sapt am pierdut 400 lei urmatoarea sapt 500 lei adunat nu mai eram yo vb cu mine si imi spuneam ca nu mai trebuie sa ma duc si sa o termin...dar nuu am luat pauza o luna si am inceput din nou am plecat de acasa intr_o dupamiaza cu 150$ si vreo 300 400 lei am ajuns seara acasa cu 150000 si $ aia...mi_am spus in mine nu ma parasit norocul...inca...am mai luat la gl intr_o seara 300000 lei si ala a fost ultimul castig mare...si apoi am inceput zeci de milioane pierdute fara sa imi pese de cum o sa ii fac inapoi certuri cu prietena plangeam singur in masina de nervi eram jalnic...si multe altele pana intr_o zi mam trezit am iesit in curte mam uitat in sus si mi_am spus de azi inainte nu mai bag un leu la alea...si uite asa pe 5 ian fac 4 luni decand nu mai bag un leu.sunt un baiat normal sunt sofer iau o leafa frumusica si nu am alte treburi necurate si fiecare cuv spus mai sus imi apartine si a fost o pagina neagra din viata mea...asa ca BAIETI si DE CE NU SI FETE {ca am vazut o gramada cum isi dadeau jos lantul de la gat...sa il lase semn pt bani}lasatile draq si nu va mai duceti si bagati banii in buzunarul lor tinetiva bani in buzunarul dv asa cum sunt multi putini tinetii dv...sper ca nu v_am plictisit cu patania mea si imi cer scz daca am gresit ceva dar am 1000km in ochi si sunt praf!!lasati_le ca nu sunt de noi {oamenii de rand} lasati pestii barbugii aia care nu fac un ban cinstit sa le umble buzunarele patronilor de cazino'...sarbatori cu bine va urez si multa intelepciune
0
02-03-2016, ora 21:24
catamanzanares
Nu este medic/terapeut
catamanzanares
Salut, sunt catalin am 25 de ani si inca sunt dependent de jocurile de noroc.Totul a inceput cand aveam 15 sau 16 ani(de ce??? sau cum?? mereu cand ceream la parinti bani pt la scoala sau ca am nevoie de ceva tata mereu imi zicea sa ma duc la munca, mergeam cu incaltamintea rupta la scoala, colegii radeau de mine si tot asa).Ma trag dintr-o familie normala sau cel putin asa eram pt ca de la 18 ani am plecat din tara. Cand am inceput mi se parea foarte usor de castigat bani 5 lei castigam 20 sau 30 si tot asa, totul bine jucam biliard pe bani total bine pana cand am ajuns in alta tara si de aici total s-a schimbat.La fel aici am inceput cu putin 10 sau 20 de euro dupa am urcat 50 70 100 de euro total era tulburant cand pierdeam acesti bani stiind ca intr.-o zi de munca castigi 50 de euro mai mult sau mai putin si ca sa ajungi sa-i scoti pe acei 20 de euro ajung sa bag 400 500 1000 de euro intr.-o zi.M-am gandit la multe sa fac ca sa plec de aici adevarul e ca sunt cam singur de cand am plecat de acasa la 18 ani, mi-am facut o prietena actual sotie stie de dependenta mea mereu zic ca nu mai fac dar mereu o iau razna. facand o socoteala cu banii de i-am bagat cred ca sunt vreao 50000 de euro sau poate chiar mai mult toti bani pe care i-am muncit atat eu cat si ceva din banii sotiei nu stiu ce sa fac sunt constient ca nu e bine nu sunt bune dar nu stiu ce sa fac- Sotia munceste pana la 9 seara si eu plec dimineata la oara 7 si ma intalnesc doar seara cu ea ceea ce nu pot comunica mult cu ea ma simt singur dar mai are doar 2 saptamni si ramane acasa in somaj asa poate o sa schimb ceva in relatia noastra si poate duce la schimbarea mea fata de aceste jocuri.E o boala grea foarte grea acum cativa ani in urama am avut o problema de famile mama care era in tara s-a imbolnavit de cáncer si de atunci mai rau am inceput sa joc mereu imi zicea sa ma duc acasa sa o vad nu aveam bani cheltuiam tot vroiam sa fac cat mai mult ca sa plec sa nu mai vin in alta tara singur departe de toti pana cand am strans ceva bani si am ajunj acasa fix 2 zile am stat si a murit mama de atunci chiar nu ma mai pot controla deloc imprumuturi fac orice ca sa fac rost de bai tot ce castig joc nu stiu chiar ce sa fac m-am gandit la multe parca innebunesc cand pierd 10 euro ajung sa joc multi bani am hotarat s ma intorc pt o perioada acasa sa fac nunta si poate imi revin nu stiu ce sa fac doar spun si stiu ca jocurile de noroc nu sunt bune de nimic, pierzi prieteni famile tot in afara baniilor care ii pierzi mereu niciodata nu o sa ne inbogatim din asa ceva nu stiu ce sa mai zic
0
02-03-2016, ora 22:40
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
felicitari, faptul ca ai scris aici despre problema ta Catalin e un pas inainte! spune ca vrei sa faci ceva in privinta dependentei tale. Un alt pas inainte ar putea fi sa incepi un program structurat de psihoterapie, ce te poate ajuta sa iti controlezi aceste impulsuri nedorite.

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
0
26-08-2019, ora 21:19
Ayo
Nu este medic/terapeut
Ayo
Va salut, ma numesc Aurel si sunt un jucator (retardat, idiot, prost) de pacanele. In seara asta, chiar in acest moment am iesit dintr-un cazino, suntem undeva in croatia la munca. Tocmai ce am pierdut 800 euro. Am ramas doar cu banii de mancare. Inainte de a scrie si a va povestii pe scurt/lung povestea mea, vreau sa va urez succes si sper sa reusiti, ceea ce am citit mai sus m-a ingrozit, si ma ingrozeste si mai tare faptul ca sunt in aceeasi poveste cu voi... Ca si voi toti, antirajul, acum 6-7 ani pe la 22 ani, un tovarasi m-a rugat sa il astept ca mai are 10ron si mergem, ma plictiseam tare, asa ca mi-a bagat 10lei in aparat. Stiti ce s-a intamplat, am castigat 30-40ron, nebunie pe mine. De atunci au urmat zile cu castiguri mari 2 000/ 5 000. Pt mine sunt mari. M-am jurat pe tot ce se pote jura, nu am atins biblia, sunt o persoana credincioasa, dar cred ca Dumnezeu s-a saturat de mine, si eu m-am saturat sa refuz sa imi ajut familia, mama, sora... sa pierd mereu si sa fiu un nimic in lumea asta. Am avut o pauza maxim de 2 luni, dar dupa acele 2 luni m-am dus mai tare in cap. Lucrez ca Barman pe vara si Marinar cand prind contract, am multi prieteni si familia este mare, mi-e rusine de toti, jumatate stiu, dar nimeni cu adevarat nu ma poate ajuta, am incercat... sa vorbesc cu cei pe care ii iubesc, m-au judecar aspru, am jucat si mai mult... am plans, am urlat, am lovit pereti pana la sange... ma urasc atat de tare, sunt un las, ma las mintit de sunete si luminite. Sper ca nu v-am plictisit, am un plan, se spune ca este bine sa il ti pt tine, sa nu spui niciodata ce vrei sa faci... pt
Ca fratilor, este un joc pe bune intre Viata si Moarte, a sufletului, sa traiesti fara familie fara iubire mereu
Mahnit si suparat este egal cu mai bine mort. Presupun ca miza este mare, asa a fost mereu. Ma voi apuca sa imi gasesc hobiuri din orice sa vad ce mi se potriveste, momentan nici nu stiu cine mai sunt. Imi cer scuze daca am fost prea dramatic, dar asa am ajuns sa gandesc... sper sa reusesc, sper sa va rescriu iar peste 1 luna 2 fara sa le ating, ca de vazut (le visez mereu)

Va salut si va urez succes, daca nu jucati si de curiozitate cititi asta, fugiti de cazinouri, nu se merita, eu am platit in timp, bani si perspane dragi pierdute... nu voi mai putea sa ii mai apropii niciodata, am pierdut. O seara buna, si la revedere.
0
21-07-2021, ora 13:19
flashcasino
Nu este medic/terapeut
flashcasino
Bună, sunt practic nou aici. Juc la diferite jocuri de cazinou de aproximativ 4 ani acum și este recent, când nu mă pot opri din jocul de poker online la diferite cazinouri de acolo, pe care le scriu pe scurt ca [...modificat de catre admin...] și cheltuiesc 750 de dolari pe săptămână. În acest moment, am vorbit cu un medic și am un grup pe care îl întâlnesc în fiecare joi pentru a construi o rutină nouă și sănătoasă. Sper să mă pot recupera mai devreme sau mai târziu.
0
13-08-2021, ora 22:34
Stopjoc
Nu este medic/terapeut
Stopjoc
Bună ziua.
Și eu sunt dependent de jocuri. După 20 de ani de jucat am găsit suport în intalnirile online din tara și din străinătate, pe Zoom, care m-au ajutat sa inteleg ca am o boală și cu ajutorul cărora am 6 luni de abstinenta. Va recomand tuturor celor cu aceasta problema situl Jucatorii Anonimi din Cluj, unde găsiți suport și intalniri online. Pentru cei care se descurca în limba engleza pe gamblers în recovery descoperiți intalniri în fiecare ora. Toate cele bune!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: