Plombe care s-au înverzit și nu știu care e cauza

08-01-2023
Cosmina29q
Nu este medic/terapeut
Cosmina29q
Bună seara am o nelămurire.cu privire la niște masele plombate care în decurs de 5 6 luni s-au înverzit și nu știu care e cauza
1 comentarii
0
16-03-2023, ora 06:46
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Buna ziua,

plombele care s-au inverzit pot fi cauzate de mai multi factori. In general, acest lucru poate indica faptul ca s-a produs o infiltratie sau o dezintegrare a materialului plombei.

Printre cauzele posibile se numara:

Igiena necorespunzatoare - bacteriile care se acumuleaza in cavitatea dentara pot provoca o infiltratie care poate duce la aparitia unor pete verzi pe plomba.

O cantitate mare de plumb - anumite tipuri de plombe pot contine o cantitate mare de plumb, care poate duce la dezintegrarea materialului si aparitia unor pete verzi.

O reactie alergica la materialul din plomba - unele persoane pot dezvolta o reactie alergica la materialul din plomba, ceea ce poate duce la aparitia unor pete verzi.


Ar trebui sa consultati un medic dentist cat mai curand posibil pentru a determina cauza si pentru a obtine tratamentul adecvat. In functie de cauza, medicul dentist poate recomanda indepartarea si inlocuirea plombelor inverzite.


Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

---------*

Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: