Sfinter esofagic defectuos, gastrita cronica si metaplasia intestinala

20-06-2023
petrebabici@gmail.com
Nu este medic/terapeut
petrebabici@gmail.com
Buna ziua, am fost diagnosticata cu sfinter esogafic defectuos, gastrita cronica si metaplazia intestinala si In afara de toate astea am ganglioni laterocervicali inflamati, doctorul ORL mia spus sa nu ma preocup k sunt mici, dar problema este ca cei de pe partea stanga ma dor, cand fac efort fizic, gatul pe partea stanga lam constant tensionat, in afara de faptul ca atúnci cand ma aplec ma doare in partea superioara a stomacului si in piept, banuiesc de la problema sfinterului. Tin regim, dar acum ce ma deranjeaza mai tare sunt ganglioni.Mentionez k nu am facut febra. Ce parere aveti de situatia mea, astept un sfat din partea dvs. Un salut calduros!!!
4 comentarii
0
21-06-2023, ora 06:17
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Daca medicul specialist ORL v-a confirmat ca nu sunt patologii din sfera ORL care sa genereze acei ganglioni, repetati regulat consultul gastroenterogic, si cu gastroscopie, pentru a urmari evolutia metaplaziei.
0
21-06-2023, ora 08:25
petrebabici@gmail.com
Nu este medic/terapeut
petrebabici@gmail.com
Multumesc
0
23-06-2023, ora 20:03
petrebabici@gmail.com
Nu este medic/terapeut
petrebabici@gmail.com
Buna ziua din nou, dnul doctor, este normal sa simt o Jena continúa in spatele limbi, ca si cum as avea o rana(medicul ORL mia spus ieri ca gatul este ok), poate sa fie o consecinta a gastritei(refluxului) si o durere in piept)?? Nu mai stiu ce probe sami fac, am facut 2 ecografii cervicale inclusiv de tiroida, o gastroscopia, analize de sange de doua ori, vizite la ORL 3 si 2 rinofibrolaringoscopii. Noaptea nu ma deranjeaza, in momentul cand incep serviciul incepe acea jena. Locuiesc in strainatate si aici k sati dea sa realizezi un RMN, o proba mai contundenta este o odisee, in Madrid de la pandemie, sunt luni sau un an de asteptare pt o ecografie sau RMN. Va multumesc si sper sa va puteti rupe din timpul dvs, sami raspundeti, sunt constienta k suntem multi pacienti. Un salut calduros!!
0
24-06-2023, ora 10:49
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Imi pare rau, dar nu pot sa va dau un raspuns pertinent. Poate e o afta .
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Noduli la gât (noduli limfatici laterocervicali, noduli tiroidieni)
  •